Sourinis Sweets, Limenaria – THASSOS

Magazinul Sourinis Sweets din Limenaria este amplasat pe strada principală pietonală, paralelă cu faleza.

Renumitul atelier de producție Sourinis Sweets se află în Theologos, pitorescul sat de munte.
Cu standarde ridicate de calitate și igienă, în fabrica Sourini se prepară dulciuri tradiționale, folosind cele mai proaspete ingrediente.
Dorința Sourinis Sweets este să facă cunoscute lumii întregi dulciurile grecești, care se produc până astăzi, având la bază rețete străvechi, care se păstrează în viață. Scopul este să arate că nu este imposibil să ne concentrăm pe bucuria gustului, servind în același timp nevoile consumatorilor de siguranță și puritate.
Se produc dulciuri tradiționale, care asigură o dietă completă și echilibrată, bazată pe cele mai sănătoase ingrediente, precum fructele și mierea de Thassos.
Atelierul de producție lucrează la cele mai moderne standarde. Principala preocupare a companiei este producerea de dulciuri tradiționale – dulcețuri, gemuri, miere – de înaltă calitate. Compania acordă importanță atât produselor de înaltă calitate, cât și relației personale cu clientul.
Un desert tradițional, într-o linguriță, însoțit de un pahar de apă, este un obicei tradițional grecesc, care se păstrează de secole și este renumit la nivel mondial.

PRODUSE
Dulciurile tradiționale Sourinis Sweets sunt produse din ingrediente pure și miere de Thassos. Iată câteva dintre acestea
miere cu fructe, miere de pădure, miere de cimbru, miere de portocale, miere cu nuci, miere de pin din Thassos, mix dulce, dulcețuri și gemuri din mandarin, pepene, vanilie, trandafir, căpșună, pergamot, flori de bigarade (bitter orange), cireșe, vișine, lămâie, dovleac, nuc, smochine, portocale.
In magazinele Sourinis Sweets mai găsiți și măsline, ulei de măsline și multe alte produse tradiționale specifice insulei Thassos.

Magazine Sourinis Sweets mai găsiți în Theologos și Potos.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.5758
Limenaria
Website: https://www.sourinis.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/sourinis/
Tel.: +30 2593031438
+30 6932479347, +30 6932021289
E-mail: sourinis@gmail.com