Splanzia Apartment, Chania – CRETA

Rezervă-ți vacanța într-un oraș plin de istorie și peisaje minunate!

Chania păstrează farmecul de altădată, din perioada in care se mândrea cu titlul de capitala administrativă a Cretei.

Obiectivele turistice importante sunt concentrate în mare parte in Centrul Vechi al orașului, care se intinde in jurul frumosului Port Venețian. La intrare, străjuiește vechiul far venețian și opus acestuia sunt Fortăreața Firka si Muzeul Naval.

Multe alte atracții istorice si arhitectornice vă vor surpinde prin eleganța și vechimea lor: zidurile cetăților venețiene (1540), Kastelli, cartierul Splantia cu bisericile Agios Rokkos, Agios Nikolaos si Agios Anargyrioi. Muzeul Arheologic este amplasat in basilica Sfântului Francisc, o biserică venețiană din secolul al XIV-lea. Mergând spre partea nouă a orașului intâlnim Piața Publică cu produse tradiționale și un colorit local, Grădinile Publice, Arhivele Istorice ale Cretei (care este a doua ca marime si volum al documentelor detinute). In partea de est a orașului este suburbia aristocrată Chalepa si casa natală a lui Eleftherios Venizelos.

Aeroportul Chania este mai mic decat Heraklion și este situat in peninsula Akrotiri, lângă Golful Souda, la o distanță de aproximativ 14 km de orașul Chania.

Situat în inima orașului , acest apartament cu o suprafață de 75 mp. pune la dispoziția oaspeților 2(două) camere, living, bucătărie, terasă și baie și se bucură de o locație frumoasă si oferă o imagine superbă asupra celui de al doilea oraș ca mărime al insulei Creta.

Dotări și facilități:
– bucătărie complet utilată,
– Mașină de spălat
– WiFi gratuit
– Balcon
– Aer condiționat
– Încălzire

Animalele de companie sunt acceptate!!!

Vă așteptăm cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/https://www.google.com/maps/place/Sarpaki,Chani
Chania, Creta
Facebook: https://www.facebook.com/monica.mirea.
Tel. / WhatsApp: +30 698 366 9796