Status Dress Code, Limenaria – THASSOS

Magazinul Status Dress Code este situat în Limenaria, cum coborâți din strada de centură a insulei, spre mare, pe prima stradă la stânga, paralelă cu faleza.

Magazinul Status Dress Code activează în domeniul modei pentru femei și bărbați din anul 1997. Colaborările din toți acești ani, cu cele mai mari mărci ale pieței grecești și mondiale au cultivat un climat de încredere reciprocă cu clienții și cu furnizorii.

Branduri: Attractive, Blend, Denim United, Desigual, Dor’s, Edward, Enzzo, Figaro, Funky Buddha, Indicode, Lee, Marcus, Paco, Staff, Stefan, Stefano Mario, Vinyl.

Obiectivul magazinului Status Dress Code este acela de a vinde mărci autentice la cele mai bune prețuri, bazate pe calitate, stil, varietate și serviciu, ghidat întotdeauna de respectul față de client.

NOU! Magazin online cu livrare in Romania!

http://www.Statusdc.gr este varianta on-line a magazinului Status Dress Code din Limenaria.

Magazinul on-line a fost creat la îndemnul clienților care vizitează insula în principal în lunile de vară și se adresează tuturor celor care doresc să își facă cumpărăturile on-line, oferindu-le o colecție largă de produse de marcă de înaltă calitate, la cele mai atractive prețuri.

Găsiți aici numeroase oferte pentru doamne si domni!

Scopul nostru este ca dumneavoastră să aveți încredere în noi și să cunoașteți calitatea produselor noastre de îndeaproape!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57502
Limenaria
ORAR MAGAZIN
Toate zilele
9:00 – 14:30
17:30 – 23:00

Website: https://www.statusdc.gr/?lang=en#
E-mail: info@statusdc.gr
Tel.: +30 2593052218