Stefani & Marija Apartments Sea View, Nea Moudania – HALKIDIKI


Ambele apartamente se află poziționate perfect pentru cei care își doresc marea la câțiva pași distanță, numai 50 de metri și puteți să vă bucurați de plajă, soare, mare în Nea Moudania!!! Stațiunea, centrul financiar, cultural, educațional și comercial al peninsulei Halkidiki, este un adevărat magnet pentru turiști oferind cafenele moderne, ouzo și preparate delicioase în taverne tradițioanale cu vedere la Golful Thermaikos și Muntele Olimp.

Stefani Apartment with a Sea View Terrace

Apartamentul drăguț, confortabil și funcțional se află într-un complex cu parcare privată. Apartamentul are două dormitoare, un living, o baie și o terasă mare cu vedere la mare, tv și aer condiționat. Ambele dormitoare includ un pat dublu, două paturi de o persoană, o canapea extensibilă confortabilă și un dulap mare. Bucătăria complet utilată are tot ce aveți nevoie pentru a face self-catering în timpul șederii dvs., inclusiv frigider, aragaz electric cu cuptor, prăjitor de pâine și aparat de cafea. Alegerea perfectă fie pentru o familie cu copii, fie pentru cupluri pentru relaxare.

Marija Apartment with a Sea View Terrace

Oferind o grădină și vedere spre aceasta si mare, Apartamentul Marija este situat în Nea Moudania, la 50 de metri de plaja din Nea Moudania și la mai puțin de 1 km de plaja Portarias. Această proprietate de pe malul mării oferă acces la un balcon, parcare privată gratuită și WiFi gratuit.
Apartamentul cu aer condiționat este format din 2 dormitoare, o bucătărie dotată cu absolut tot ceea ce este necesar pentru a vă simti ca acasă, cu zonă de luat masa și 1 baie cu duș.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Stefa … 23.2726187
Nea Moudania, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/apartmentshalkidiki
Website: https://halkidikisummer.com/
Instagram: https://www.instagram.com/apartments_miki_polychrono/
E-mail: info@halkidikisummer.com
Tel: +306981228169