Strymonikos Fishing Trips Diogenis, Asprovalta – ASPROVALTA

Strymonikos Fishing Trips Diogenis reprezintă o alternativă de evadare din monotonia unei zile de vacanță obișnuite. Vă invităm să trăiți alături de noi experiența și magia pescuitului.

Alăturați-vă excursiilor “fishing trips” organizate de bărcile „Diogenis” și Căpitanul Thanasis.

Bărcile noastre tradiționale de pescuit „Kapetan thanasis” și „Diogenis” vă vor conduce să experimentați magia golfului Strymonikos.

Pescuitul este una dintre cele mai populare distracții în regiunea Asprovalta. Aceasta este locația ideală indiferent dacă îți place pescuitul sau vrei doar să participi sau chiar să încerci.

Aflată la țărmul Mării Egee, Asprovalta este înconjurată de plaje superbe și ape curate, de cristal. Datorită abundenței vieții marine, regiunea este un loc minunat pentru a pescui. Pasionații de pescuit pot participa la o serie de activități, inclusiv pescuitul pe timp de noapte.

Excursii de pescuit

Indiferent dacă sunteți începător în ale pescuitului sau pur și simplu doriți să aflați      despre cele mai bune locuri de pescuit din Asprovalta, alăturați-vă excursiilor organizate. În timpul excursiilor vizitatorii au șansa de a descoperi viața marină locală și de a prinde o varietate mare de specii.

Insula Kapros sau Kaufkanas este situată la 2,5 km nord-est de Olympiada, în Halkidiki. Tradiția spune că regele Kassander a exilat-o pe mama lui Alexandru cel Mare, Olympiada, la Kaufkanas. Pe insulă există plaje pentru înot și stânci locuri bune pentru pescuit, ruine antice.Acesta este cel mai bun punct al călătoriilor noastre. Din Stavros se  află la aproape 40 de minute și la doar 15 minute față de Portul Olympiada .

Pescuitul în Asprovalta este o activitate obligatorie pentru vizitatorii care doresc să descopere viața marină locală și să se bucure de mediul uluitor al Mării Egee.

Pentru cei interesati oferim si cazare în casa noastra “Fisherman’s House”!

Pntru rezervări și detalii nu ezitati să ne contactați: Căpitanii Diogenis și Thanasis!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Strymonikos+Fishing+Trips+%22Diogenis%22/@40.755774,23.75404
Asprovalta port
Facebook Strymonikos Fishing Trips “Diogenis”
Instagram: strymonikos_fishing_trips
Email: strymonikosfishingtrips22@gmail.com
Tel/WhatsApp:+30 698 176 9096