Sunflower Alexandroupoli – ALEXANDROUPOLI

Alexandroupolis, capitala districtului Evros, este un oraş la malul mării cunoscut pentru plajele sale cu nisip fin. Un oraș frumos cu străzi bine definite şi clădiri in stil neo-clasic. La nord-est de Alexandroupolis puteți vizita Feres cu catedrala sa bizantina deosebit de importantă.

Rețeaua de transport bine pusăla punct prin linii de autobuz, tren şi avion către Atena şi Salonic (precum şi la alte oraşe mari greceşti), precum şi conexiunea pe mare cu insula Samothraki si mai departe spre insula Limnos fac din acest oraș una din cele mai bune locaţii din care puteți să exploraţi Tracia.

Sufletul orașului il reprezintă cu siguranță plaja, un loc unde locuitorii și turistii se pot relaxa admirând valurile albastre și vapoarele ce duc in insula Samothraki.

Sunflower Alexandroupoli vă propune două cazări minunate: un studio situat chiar în zona centrală, aproape de taverne si magazine și la 500 m de port și plaja orașului., celălalt apartament fiind situat în Nea Chili la doar 80 de metri de mare, zona fiind ultracentrală, aproape de restaurante, plaje și cafenele.

Contactați direct proprietarul pentru oferte și informații suplimentare!!

Facebook: Sunflower Alexandroupoli
Tel: +40 740030953/ WhatsApp: +40 771342266

 

Sunflower by the Sea Apartment – ALEXANDROUPOLI

Sunflower Studio Down – ALEXANDROUPOLI