Sunset Hotel, Neos Marmaras – HALKIDIKI

Hotelul Sunset se află la doar câțiva pași de uimitoarea plajă Paradissos din Neos Marmaras, în partea de vest a peninsulei Halkidiki (Chalkidiki), brațul Sithonia.
Poziționat în mijlocul peisajului uimitor de verde și a apelor cristaline ale plajei Paradissos, hotelul nostru oferă vederi magnifice ale soarelui care apune în mare.
Veți fi întâmpinați și tratați cu ospitalitatea renumită a familiei care administrează acest hotel și vă veți bucura de șederea într-un mediu liniștit, chiar dacă această cazare este situată destul de aproape de centrul plin de viață al orașului. Alegeți dintre studiourile și apartamentele noastre hoteliere recent renovate și foarte confortabile, beneficiați de facilitățile hotelului și de serviciile oferite și faceți-vă șederea la Sunset Hotel din Neos Marmaras, Sithonia, Halkidiki absolut de neuitat.

Tipuri de camere:

– Studiouri duble (până la 2 persoane): o verandă cu vedere la mare, vedere la munte sau vedere din zona exterioară a hotelului, 1 pat dublu, aer condiționat, o bucătărie complet utilată cu aragaz electronic și ustensile de bucătărie, frigider, televizor, telefon, seif, baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă și pătuț (la cerere).

– Studiouri triple (până la 3 persoane): o verandă cu vedere la mare, vedere la munte sau vedere din zona exterioară a hotelului, 1 pat dublu și 1 pat de o persoană, aer condiționat, o bucătărie complet utilată cu aragaz electronic și ustensile de bucătărie, frigider, televizor, telefon, seif, baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă și pătuț (la cerere).

– Apartamente (până la 4 persoane): o verandă cu vedere din zona exterioară a hotelului, 1 pat dublu și 2 paturi de o persoană, o cameră de zi, aer condiționat, o bucătărie complet utilată cu aragaz electronic și ustensile de bucătărie, frigider, televizor, telefon, seif, baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă și pătuț (la cerere).

– Junior Suite (până la 4 persoane): o verandă cu vedere la mare, 1 pat dublu și 2 paturi de o persoană, aer condiționat, o bucătărie complet utilată cu aragaz electronic și ustensile de bucătărie, frigider, televizor, telefon, seif, baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă și pătuț (la cerere).

Facilități camere:

Apartamentele, studiourile și suitele hotelului sunt decorate cu gust, oferind confortul propriei case, fiind dotate cu bucătărie, frigider, AC, Wi-fi și facilitând, în același timp, vederea spre marea strălucitoare.

Facilitățile hotelului:

– recepție (08:00 – 24:00);
– zonă de parcare (loc de parcare limitat – există și loc de parcare disponibil în afara hotelului);
– sală de mic dejun;
– piscină în aer liber;
– bar la piscină / snack bar ( gustări delicioase, cafea, cocktailuri și băuturi răcoritoare);
– cameră de zi, o cafenea în aer liber,
– acces ușor pentru persoanele cu dificultăți motrice.

Nu e de mirare de ce cuvântul „Paradissos” – însemnând paradis în limba greacă – definește în mod adecvat peisajul din jur. Acest mediu natural uimitor face din Sunset Hotel din Neos Marmaras Sithonia unul dintre cele mai populare hoteluri din Halkidiki (Chalkidiki) Grecia.

Vă așteptam cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Sunse … 23.7760791
Neos Marmaras, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/sunsethotelmarmaras
Website: https://www.sunsethotel-chalkidiki.com/
Email: sunsetgr@otenet.gr
Tel: +30 2375 072344