Tavern Klimataria Odysseas, Potos – THASSOS

Tavern Klimataria Odysseas este situată la intrarea în Potos, cum veniți din directia Astris, chiar la șosea, pe partea cu marea.

Este una dintre tavernele renumite, frecventate atât de turiști, cât și de localnici.
La Klimataria Tavern Odysseas veți găsi mâncare pregătită zilnic, după rețete tradiționale, cu cele mai bune ingrdiente.

Meniul este variat, aveți de unde să alegeți: salate, supe, brânzeturi divers preparate, paste, aperitive locale, cu legume, brânză sau pește, carne și preparate din carne la grătar, mâncăruri gătite, pește și fructe de mare – pe care le puteți însoți cu băuturi locale tradiționale, bere sau răcoritoare.

Klimataria, în limba greacă înseamnă boltă de viță de vie, așadar, aici vă așteaptă o masă la umbră, pentru prânz sau o cină binemeritată, după o zi de plajă sau de plimbări.

Clienții care descoperă această tavernă tradițională, revin de fiecare dată cu plăcere, pentru preparatele mereu proaspete și gustoase și pentru atmosfera de tihnă.
Incepând cu anul 2022, Tavern Klimataria Odysseas are și un nou local, în Limenaria, în zona portului vechi, unde găsiți aceleași preparate tradiționale ca în Potos, bucurându-vă totodată de o frumoasă priveliște la mare.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.6121
Potos