Taverna Akrogiali, Potos – THASSOS

Taverna Akrogiali este un local tradițional grecesc, situat pe faleza frumoasei plaje din Potos, în imediată apropiere de mare.

Cu o priveliște uimitoare la mare, aici vă puteți bucura de mâncăruri tradiționale grecești servite cu zâmbet. Este cea mai veche tavernă din Potos, funcționând în continuu, din 1990, ca o afacere de familie.

Oaspeții se pot bucura de mâncare și băutură cu vedere la mare și cu Muntele Athos în zare.

Meniul include mâncăruri gătite și mâncăruri ale zilei, cum ar fi moussaka tradițională, pastitsio, ardei umpluți, papoutsaki, kleftiko, stifado, toate gătite zilnic, cu propriul ulei de măsline virgin (thassian) și cu multă pasiune și dragoste.
Pastele au, de asemenea, o notă de mare savoare, cu un pahar bun de vin la malul mării, de exemplu spaghete Napoletana, Bolognaise, Carbonara, spaghete cu creveți și spaghete cu fructe de mare.

Iar pentru iubitorii de ciorbe… se prepară zilnic supă de pește și supă de pui de casă.
Mai mult, aveți de ales dintr-o mare varietate de preparate de carne, cum ar fi gyros, souvlaki (porc și pui), fripturi de vită, șnițel, file de pui, cotlete, friptură de porc, diferite tipuri de pește, cum ar fi pește mic prăjit, sardine la grătar, calmar prăjit, calamar la gratar, calamar umplut, midii la abur, scoici cu orez sau in sos de rosii, macrou la gratar, peste spada, creveti la gratar, creveti prajiti, creveti in sos de rosii, biban Dorado, red mullets, red snappers, sargos.

Toate preparatele vin cu cartofi prăjiți sau orez, putina salata si putin sos pentru carne.
Însoțind un pahar de ouzo sau un pahar de vin, aperitivele joacă un rol important: ouzomeze, tzatziki, salată de brânză, brânză galbenă prăjită, frunze de vin umplute, dovlecei prăjiți și vinete/vinete prăjite și multe altele.

Experiența îndelungată și calitatea serviciilor vă stau la dispoziție, iar satisfacția și zâmbetul clientului sunt cea mai bună recompensă primită în fiecare sezon de vară.
Taverna Akrogiali vă așteaptă să vă bucurați de preparatele gustoase, de servirea promptă și de priveliștea uimitoare oferită de la malul mării!

https://www.youtube.com/watch?v=4fXlXERDwN0
https://www.youtube.com/shorts/KR9UOyEagEE

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.60564
Potos
Facebook: https://www.facebook.com/taverna.akrogiali.5
Tel.: +306989430469
E-mail: despcha27@gmail.com