Thassos Distillery ISALOS, Limenas – THASSOS

Distileria Thassos ISALOS se află puțin în afara orașului Limenas, în drum spre satul de munte Panagia și produce băuturi alcoolice de o calitate excelentă.

In anul 2018, trei tineri – Panagiotis Hatzigeorgiou, Manolis Pitelis și Kyriakos Leonidou au decis să își găzduiască preocupările, visele și dragostea pentru băuturi spirtoase, într-o mică distilerie, pe care au înființat-o cu pasiune, muncă și efort personal.

Manolis Pitelis, managerul distileriei, în fiecare zi dă tot ce poate, pentru a obține cel mai bun rezultat. Principala sa preocupare este ca ceea ce intră în sticlă să fie perfect. El a distilat și a experimentat diferite rețete, în ultimii 30 de ani. Probabil cel mai bun din domeniu.
Kyriakos Leonidou, responsabil de organizare. Ghidat de răbdarea și perseverența sa, cu cunoștințe tehnice excelente și două diplome de master în Administrarea Afacerilor, a pus bazele noii companii. După 15 ani de experiență în alte companii, în anul 2018 și-a unit forțele cu Manolis și Panagiotis și așa s-a născut Distileria Isalos.
Panagiotis Hatzigeorgiou, ofițer vânzări. Omul cu pasiune și dragoste pentru Isalos. Cu tolba plină de produse care au ajuns la perfecțiune, de o calitate excelentă, dezvoltă rețeaua de vânzări în fiecare zi. Cucerește prin onestitate și umor. Clienții se îndrăgostesc de produsele noastre și de Panagiotis.

Distileria din Thassos a început prin crearea a două băuturi distilate cu marca distinctivă „Isalos”.
Apoi gama de produse s-a diversificat continuu, prin producția de vinuri și băuturi spirtoase noi.

Tradiția
În alambicul tradițional de cupru al distileriei, alcoolul fierbinte împreună cu apa, semințele, ierburile aromatice și anasonul rămân ore în șir, apoi amestecul se distilează încet și cu grijă.
Când distilarea este completă, se selectează „inima” care, înainte de a ajunge în sticle, se diluează cu apă moale, cu duritate redusă, care provine din izvoarele insulei Thassos, pentru ca ouzoul să obțină tăria alcoolică dorită.
Acesta este ritualul distilării urmat în alambicul tradițional de cupru al distileriei Thassos.

Website: https://ouzothassou.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/ouzothassou/

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.71142
Limenas

Contact
Ποτοποιΐα Θάσου, Distileria Thassos

Limenas, Thassos
Telefon: +30 6974 094 924
Email: info@ouzothassou.gr