Travel-me.gr, Atena – ATENA

Travel-Me, nu este doar o altă agenție de turism. Este o idee născută și adusă la viață prin muncă asiduă și o pasiune incontestabilă pentru călătorii.

Cu peste 20 de ani de experiență, fondatoarea Travel-Me, Katerina Kastrinaki și echipa sa talentată, au un singur obiectiv în minte: să creeze pachete personalizate și experiențe memorabile pentru clienții lor.

Compania creează pachete de călătorie personalizate, ținând cont de importanța pe care o deține o călătorie pentru noi toți. Dar, pe cât de provocatoare poate fi organizarea unei vacanțe, în aceeași măsură poate fi și descurajatoare.

Contactați-ne pentru a crea și proiecta împreună o călătorie magică, indiferent de tipul acesteia.
O aventură pentru cei îndrăzneți sau o lună de miere pentru îndrăgostiți. Ne mândrim să oferim călătoria de care aveți nevoie în funcție de preferințele dumneavoastră individuale.

Organizarea unei călătorii individuale este la fel de importantă atât pentru călător cât și pentru organizator.

Dacă simți că este momentul potrivit și ești deschis către noi aventuri, primii pași ar fi să ne spui datele aproximative ale călătoriei, bugetul pe care dorești să-l aloci iar noi îțî vom oferi cele mai bune tarife disponibile în funcție de preferințele menționate. Vă vom pune la dispoziție o selecție largă de opțiuni din care puteți alege. Următorul lucru ar fi să vă bucurați de călătoria dvs….

Oferim o mare selecție de vile de lux în toată Grecia, cu servicii personalizate rafinate și facilități unice. Știm că oaspeții interesați de vile au în minte criterii foarte specifice, fie că este vorba despre o vilă lângă plajă sau într-o locație retrasă, o casă de familie sau chiar un sejur romantic în doi.

Agenția noastră se ocupă și de planificarea și organizarea evenimentelor speciale, cum ar fi:
petreceri de burlaci/burlăcițe, excursii de absolvire, pensionare, sărbatori religioase, aniversari, nunți, botezuri etc.
Echipa prietenoasă și dedicată Travel me vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru aniversarea romantică, reuniunea de familie sau vacanța de familie… asigurându-vă că vă vom depăși așteptările.

Travel-Me este aici pentru a vă ajuta să vă faceti planurile vacanței de vis pe tot parcursul anului, 365 de zile, 24h/7, astfel încât aveți suportul echipei noastre în orice moment și răspunsul la orice întrebare!

Vă așteptăm pe platforma noastră sau ne puteti contacta direct!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/7is+Martiou+1944+21,+Nikea+184+50,+Grecia/@37.9687314,23.6465557,17z/
Atena
Facebook: Travel-me.gr
Website: https://travel-me.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/travelmegr/
Email: info@travel-me.gr
Tel: +30 211 118 0791 ; Whatsapp: +30 697 725 2275