Vangeli’s Garden House, Nea Potidea – HALKIDIKI

Descriere
Complexul Vangeli’s Garden House este situat la malul mării in Nea Potidea. Vangeli’s Garden House este construită in stil traditional, cu camere frumoase, la o distață foarte mică de plajă. Complexul este o afacere de familie cu standarde înalte.

Cazare
Vangeli’s Garden House este formată din camere cu două și trei paturi, precum și din apartamente cu patru paturi și două camere.
Cazarea in complex este disponibilă la preturi foarte accesibile.

Toate camerele sunt dotate cu:

• Bucătărie complet utilată cu frigider
• TV
• Ventilator
• Baie cu dus
• Terase
• Bucatarie utilata
• Aer condiționat
• Baie/WC
• Internet WiFi

În plus, există o grădină superbă în partea de nord-vest a clădirii unde vă puteți savura cafeaua.

Localizare – Nea Potidea
Nea Potidea este situată în nordul Greciei, pe peninsula Kassandra, în Halkidiki. Orașul Nea Potidea se află la 65 de kilometri de Salonic și este cunoscut pentru canalul care desparte Kassandra de peninsula Halkidiki. Cu podul său impresionant care leagă cele două golfuri Trmaikos și Toroneos, Nea Potidea este primul loc pe care îl întâlnim când intrăm în peninsula Kassandra. Este una dintre zonele din Kassandra care se caracterizează printr-o istorie bogată și plaje lungi de nisip. Cafenelele, restaurantele, tavernele, barurile, magazinele, precum și un club de sporturi acvatice fac acest loc foarte interesant pentru turiști.

Accesul la Nea Potidea se face pe drumul național Salonic-Nea Moudania. Nea Potidea este la 65 km de Salonic. Orașul Nea Potidea are acces ușor și rapid pentru toți cei care dețin o mașină, iar în lunile de vară există o linie de autobuz foarte frecventă, la fiecare 30 de minute din Salonic.

La o distanta de 6 kilometri de podul Nea Potidea se afla orasul Nea Moudania, oras ce reprezinta centrul financiar al acestei zone. Orașul Nea Moudania poate satisface unele dintre nevoile dumneavoastră speciale, cu mai multe bănci și un Centru de Sănătate.

Din orașul Nea Moudania se poate ajunge în Insulele Sporade de Nord (insulele Skiathos și Skopelos).

Dotări și facilități:
– Aer condiționat
– Pătuț pentru copii (la cerere)
– Grătar
– Ventilator
– Grădină
– Bucataria
– Ustensile de bucătărie
– Parcare
– Baie
– Frigider
– televizor
– Internet Wi-Fi

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Vangeli’s+Garden+House/@40.1907137,23.3342148,17
Nea Potidea, Halkidiki
Facebook: Vangeli’s Garden House
Tel/Viber: +30 694 761 0690