Vatia Villas, Tragaki – ZAKYNTHOS

Mihaela Baidoc locuiește în Zakynthos și vă poate oferi cazarea potrivită nevoilor și bugetului dumneavoastră!
Administrează cu succes, de 10 ani, diferite proprietăți: vile, apartamente și studiouri, situate la maxim 400 m de plajă, pe care vi le recomandă cu drag!
Organizează, de asemenea, diferite excursii și seară grecească.

Complexul Vatia Private Pool Villas este o afacere de familie, situat într-o zonă frumoasă a insulei Zakynthos, satul verde și liniștit Tragaki. Complexul este construit pe un deal cu vedere la marea albastră nesfârșită, la munți și la insula vecină Kefalonia.
Ville sunt complet echipate, au piscină privată, parcare subterană, grătar, acces la internet Wi-fi și multe altele.

Vila 1 – Vilă cu două dormitoare cu piscină privată
Această vilă este construită la nivelul inferior al Complexului Vatia Villas și are două dormitoare, unul cu pat queen-size și baie privată cu duș și unul cu două paturi de o persoană care pot fi unite ca un pat king-size. Există un balcon în fiecare dormitor, o baie comună mare cu duș, precum și o bucătărie în plan deschis și o zonă de living cu o canapea extensibilă care se transformă într-un pat dublu. Poate găzdui 4+2 persoane.

VILA 2 – Vilă cu două dormitoare cu piscină privată și vedere laterală la mare
Această vilă este construită la nivelul superior al Complexului Vatia Villas și are două dormitoare, unul cu pat queen-size și baie privată cu duș și unul cu două paturi de o persoană care pot fi unite ca un pat king-size. Există un balcon în fiecare dormitor, o baie comună mare cu duș, precum și o bucătărie în plan deschis și o zonă de living cu o canapea extensibilă care se transformă într-un pat dublu. Poate găzdui 4+2 persoane.

Facebook: https://www.facebook.com/baidoczante
E-mail: baidoczante@yahoo.grcontact@mihaelabaidoc.gr
Tel.: +306986537126