Villa Lion, Nikiti – HALKIDIKI

Villa Lion este situată între Nikiti și Agios Ioannis în peninsula Halkidikis, cu o vedere perfectă asupra golfului Toroneos. Vila dispune de loc de parcare pentru minim 3 mașini, zonă de grătar, piscină cu șezlonguri și umbrele, saună si hamam.

Poate fi potrivită pentru familii mai mari sau grupuri de prieteni care acordă prioritate liniștii și izolării de zgomot și evenimente din vacanță. Lidl este situat la câțiva metri de casă, iar centrul orașului Nikiti se află la 1,5 km de cazare.

Casa este la aproximativ 1,2 km de plaja de nisip și de promenada din Nikiti, iar acolo vei gasi o mulțime de supermarketuri, taverne, baruri, in timp ce cele mai apropiate brutării se află pe drumul principal, la cateva sute de metri de proprietate.

Casa este formată din parter, etajul unu și cel de al doilea etaj.

La parter se află un dormitor cu pat dublu, zonă de luat masa cu masă și scaune, o bucătărie dotată cu un frigider mare cu congelator, o mașină de spălat vase, un aragaz mare cu un cuptor și patru plite, un ceainic, un prăjitor de pâine și necesarul. vase și o baie cu cabină de duș.

La primul etaj există o chicinetă cu o masă și o canapea de colț, un dormitor cu două paturi de o persoană și o baie cu cabină de duș.

La etajul doi se afla un dormitor cu pat dublu care are acces la un balcon cu vedere la marea din departaere și o baie cu cabină de duș și masină de spălat.

Casa este dotata cu aer conditionat, dispune de televizor, internet, plase de tantari, uscator de par, fier si masa de calcat, iar proprietarii pot pune la dispozitie un patut gratuit.

Curățenia unităților de cazare, precum și schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor, se fac la fiecare 3 nopți.

Casa are o curte împrejmuită, unde oaspeții au acces la o parcare privată, o piscină cu șezlonguri și umbrele, o saună și un hamam.

Această cazare ar putea fi o alegere bună pentru oaspeții care apreciază liniștea și un interior frumos decorat în timpul vacanței lor.

Dacă veniți din direcția Salonic, veți găsi cel mai ușor instalația vizavi de Lidl, pe autostradă.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/VillaLion
Nikiti-lângă Lidl, Halkidiki
Email: contact@aquaris.gr
Tel: +302375031330, +306946568040