Villagio Magnolia, Syvros – LEFKADA

Complexul Magnolia este situat în Syvros, acolo unde frumusețea naturii îmbie la liniște si relaxare. Satul are mai multe izvoare, pâraie, cascade și vechi mori de apă (apa curge tot anul).
Această locație pune la dispoziție 4 case situate pe o suprafață de 8.000 mp., înconjurate de grădini frumoase, copaci mari, gazon, multe flori și au o vedere superbă spre golful Vassiliki și la Marea Ionică.

Există o piscină de 23 m pe 10 m, una dintre cele mai mari de pe insulă, un grătar mare și fiecare casă are propria ei masă de marmură foarte mare în grădina uimitoare.
Întregul complex este înconjurat de un zid de piatră de 3m asigurând intimitate și siguranță.

Există o parcare privată păzită destinată exclusiv oaspeților noștri.
Distanța până la mare este de 6 km.
În sat există multe taverne care oferă preparate din bucătăria tradițională, brutărie și minimarket, toate la câțiva pași de complex.

Există, de asemenea, binecunoscutul și unicul pe insulă muzeu dedicat măslinilor, „Fabbrica”, unde vizitatorii au ocazia să învețe totul despre “aurul galben” – uleiul de măsline urmărind proiecții video, posibilitatea de a urma turul ghidat și de a participa la degustarea. produselor prezentate. De asemenea, pot cumpăra ulei de măsline extravirgin organic, pastă de măsline, măsline și alte produse locale de înaltă calitate.

Pentru oaspeții noștri intrarea este liberă!

Villa Dafni, Syvros – LEFKADA

Villa Elia, Syvros – LEFKADA

 

Villa Mirtia, Syvros – LEFKADA

Villa Rodia, Syvros – LEFKADA

 

Localizare: https://www.google.com/maps/place/VillagioMagnolia
Syvros, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/Villagio Magnolia
Email: magnoliavillagio@gmail.com
Tel./WhatsApp: +30 694 001 8578
Mobile Mr. Spiros: +30 698 609 0413