Water Sports Dolphins & Boat Rentals, Potos / Limenaria – THASSOS

Water Sports Dolphins & Boat Rentals vă oferă oportunitatea practicării de sporturi acvatice și închirieri de bărci, centrul emblematic fiind situat pe plaja Potos, iar centrul de închirieri de bărci cu motor este în portul Limenaria. Afacerea se desfășoară din anul 2004.

Ancorate în mijlocul apelor azurii ale Mării Egee, Water Sports Dolphins & Boat Rentals oferă experiențe de neegalat pasionaților care caută entuziasm, relaxare și bucuriile explorării marine.
Water Sports Dolphins & Boat Rentals vă oferă o gamă largă de activități de sporturi nautice captivante, pentru a satisface orice nivel de aventură.
Fie că ești un pasionat de adrenalină sau un călător liniștit, instructorii experimentați și echipamentele de ultimă generație îți asigură un timp de neuitat petrecut pe apă.
Îmbrăcați-vă echipamentul și aruncați-vă într-o lume plină de posibilități – parasailing, jet ski, închiriere de bărci, plimbări remorcabile și multe altele!

Pentru cei care doresc o experiență mai liniștită, închirierea de bărci oferă o oportunitate ideală de a vă bucura de frumusețea coastei insulei Thassos, în ritmul dvs. Explorați golfurile ascunse și plajele însorite, în timp ce navigați prin apele cristaline din jurul insulei. Flota de bărci nou-nouțe, bine întreținute și complet echipate este potrivită atât pentru marinarii experimentați, cât și pentru aventurierii începători, asigurând o călătorie sigură și plăcută.

Water Sports Dolphins & Boat Rentals vă oferă servicii excepționale, în deplină siguranță, echipa bine instruită fiind întotdeauna gata să vă ofere îndrumări, asistență și sfaturi de specialitate, permițându-vă să profitați la maximum de aventura dumneavoastră în sporturi nautice. Confortul dvs. este pe primul plan astfel încât să rămâneți pentru toată viața cu amintiri neprețuite.

Water Sports Dolphins & Boat Rentals, poarta dvs. de acces către sporturi acvatice palpitante și închirieri de bărci pentru experiențe de neuitat pe fermecatoarea insulă Thassos!
Localizare:
Limenaria – Boat Rentals: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu
Potos – Water Sports Dolphins: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … ?entry=ttu

Website: https://watersportsdolphins.com/
Facebook: https://www.facebook.com/wsdolphins/
Instagram: https://www.instagram.com/watersportsdolphins/
Tel.: +306958898093
E-mail: info@watersportsdolphins.com