Yennima Yis Olive Oil, Mantzavinata – KEFALONIA

Yennima Yis Olive Oil ne prezintă produsele binecuvântate ale pământului grecesc produse de familia lui Georgios Ertsos, cum ar fi uleiul de măsline și măsline soiul Koroneiki, fără conservanți și chimicale suplimentare, unul dintre cele mai bune uleiuri de măsline din lume, o adevărată calatorie in domeniul gustului!! Livezile noastre de măslini proprietate privată sunt situate în satul Mantzavinata, aproape de Lixouri în Insula Kefalonia.

Gustați din măslinele de la ferma familiei „Yennima Yis” și aflați despre producția de măsline!

Livezile noastre de măslini produc ulei a cărui culoare caracteristică auriu-verde, aroma fructată distinctivă și gust echilibrat, oferă o experiență unică.

La Competiția Internațională de Calitate a Uleiului de Măsline EVOO 2022 soiul nostru de ulei de măsline-Koroneiki-a câștigat Premiul special pentru cel mai bun ulei extra virgin din Insulele Ionice, printre multe uleiuri de măsline excelente din întreaga lume.

Bucuria noastră este cu atât mai mare pentru că uleiul nostru de măsline a fost premiat pentru calitate, gust, aromă și culoarea fiind considerat în topul calității produselor care au participat la această competiție din regiunea Insulelor Ionice.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Yenni … 20.3980103
Mantzavinata, Kefalonia
Facebook: https://www.facebook.com/YennimaYis
Email: ertso65@otenet.gr
Tel: +30 694 624 0711