A24 Assistance – Asistență rutieră, Cluj Napoca – ROMANIA

A24 ASSISTANCE: ASISTENȚA RUTIERĂ NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ NUMĂRUL 1 ÎN ROMÂNIA

Exclusiv pentru membrii comunității noastre, A24 Assistance – Asistență rutieră oferă 5% reducere la achiziționarea pachetului A24 Mobility 15 zile, sau la achiziționarea pachetului A24 International. Intrați pe linkul aferent tipului de pachet de asistență pentru care optați folosind codul de reducere după caz:

FORUM22M – pentru pachetul de A24 Mobility 15 zile: – https://www.a24assistance.ro/a24-shop/a … -zile/p-8/

FORUM22 – pentru A24 Intenational – https://www.a24assistance.ro/a24-shop/a … ional/p-4/

A24 este partenerul tău de încredere, care nu te lasă niciodată la greu. Chit că ești persoana fizică sau companie, A24 este mereu în dreapta ta sărind mereu în ajutorul tău, indiferent de problema pe care o ai atunci când călătorești în scop de serviciu sau de relaxare.

A24 Assistance îți oferă o serie de pachete naționale și internaționale care pot fi achiziționate atât sub forma unui abonament lunar, cât și sub forma unor pachete valabile pentru un anumit număr de zile sau luni.

Echipele A24 sunt prezente și pregătite pentru intervenție 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, și sunt capabile să rezolve mai mult de 60% dintre problemele apărute prin intervenții efectuate pe loc.

Dacă defecțiunea tehnică necesită reparații în service, A24 Assistance asigură tractarea în cel mai apropiat service agreat.

Printre serviciile A24Assistance amintim:

– depanare la fața locului,
– tractare,
– transport pasageri,
– mașină la schimb,
– cazare,
– recuperare off-road,
– repatriere persoane,
– repatriere vehicul și
– serviciu de monitorizare vehicul.

Probabil punctul forte al A24 este aplicația A24Asistance ce se poate downloada din Google Play, App Store, de unde clienții pot solicita asistență rutieră, pot comanda pachetele propuse de A24 Assistance și pot accesa o serie de informații despre regulile de circulație din Europa, despre simbolurile de pe bord sau pot seta alerte cu privire la expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale cu doar câteva click-uri.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/A24+A … 23.5924141
Cluj Napoca, Romania
Facebook: https://www.facebook.com/A24Assistance
Website: https://www.a24assistance.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/a24assistance/
Email: e-mail: office@a24assistance.ro
Tel: – CALL CENTER (09:00-17:00 de Luni-Vineri)
– DISPECERAT A24 – 0372.500.000