Aphrodite Villa, Almyrida, Chania – CRETA

Vila Aphrodite, aflată în locul ideal pentru o vacanță de vis, renovată complet în 2019 și utilată cu toate cele necesare unui sejur perfect, poate găzdui până la 7 persoane. Plaja cu nisip fin, apa turcoaz și limpede, se află la doar 5 minute de mers pe jos, este kids friendly, iar faleza este animată de numeroase taverne.
Deși e mica și pitorească, în stațiunea Almyrida veți găsi cam tot ce ar putea fi nevoie pe parcursul unei vacanțe: magazine, restaurante, brutărie, cafenele, farmacie precum și diferite firme de inchirieri auto.
Dacă vă gândiți să vizitați obiectivele principale din Creta, locația este ideală, pentru că Almyrida se află între cele mai mari orașe ale insulei ,la o distanță de 20 km de Chania și 50 km de Rethymno. La distanță de 60 km sunt și cunoscutele plaje Elafonissi, cu nisipurile ei roz, Balos, Falasarna, Matala și multe alte locuri frumoase pe care vi le putem recomanda cu drag.

Parterul vilei este compus dintr-un spațiu deschis cu o bucătărie renovată și complet utilată (plită electrică, cuptor, frigider, mașină de spălat, cafetieră,etc), o baie cu toaletă și un balcon intim, perfect pentru cafeaua de dimineață.

Etajul vilei este împărțit în 2 dormitoare și o baie comună cu duș.

Ambele camere au pat dublu, iar în dormitorul mare este și un divan pe care se poate dormi. Tot aici este și un balcon cu o minunată vedere către munți.
Toate camerele, inclusiv living-ul, au aer condiționat.

Tot la parter, adăpostită de florile leandrilor, cu intrare directă din bucătărie, se află și terasa unde puteți servi masa, un grătar și canapele confortabile.
Terasa este perfectă pentru zilele pe care vreți să le petreceți cu cei dragi. Veți găsi aici tot ce vă trebuie pentru a pregăti o masă ca acasă, sau puteți pur și simplu să vă bucurați de liniștea și intimitatea locului.
De-asemenea, proprietatea are și Wi-Fi precum și propriul loc de parcare pentru oaspeții care vor ajunge cu autoturismul.

Vă așteptăm cu drag !

Localizare: https://www.google.com/maps/place/35%C2 … 24.2033014
Almyrida, Chania
Facebook: https://www.facebook.com/aphroditevillachania/
Website: https://creteholiday.net/
Email: bookings@creteholiday.net
Tel: +40726740519