Assamaris Accomodation, Asprovalta – ASPROVALTA


Assamaris este o destinație ideală pentru turistii care îșî doresc relaxare, ospitalitatea caracteristică Greciei și o vacanță de vară la prețuri accesibile.

Hotelul încântâ prin facilitățile oferite, stilul elegant, liniile moderne minimaliste și relaxarea oferite prin intermediul celor 15 camere puse la dispoziția oaspeților. Fiecare cameră oferă o experiență diferită, oferind stil și confort. Astfel, unitatea de cazare oferă:
-camere duble standard
-camere duble de tip superior
-camere triple și
-apartamente
Toate camerele asigură următorele facilitățî și dotări:

AER CONDIȚIONAT – ÎNCĂLZIRE
TV prin satelit cu plasmă
USCATOR ELECTRIC​
TELEFON​
FRIGIDER
SERVICIUL DE TREZIRE
BABY SWING (la cerere)
BUCĂTĂRIE
BAIE
BALCON
WIFI GRATUIT

În grădina Assamaris și la umbra palmierilor, vă veți bucura de micul dejun cu mâncăruri rafinate din bufet, preparate cu ingrediente proaspete și locale din grădina proprie.

Pentru prânz și cină, vă puteți bucura de propunerile meniului zilnic tradițional grecesc, care este făcut din materii prime alese manual și este servit în grădina confortabilă, sub umbrele și palmieri. Salatele, gustările ușoare și pastele completează nevoile dietetice pentru o dietă ușoară de vară.
Cocktailurile și sucurile răcoritoare vă însoțesc în orele de petrecere a timpului liber, de dimineața devreme până la miezul nopții….!

Plaja Assamaris este o plajă lungă uimitoare și frumoasă, unde oaspeții se relaxează pe șezlonguri sub umbrele și se bucură de o cafea, o băutură sau o gustare ușoară. Serviciul de plajă funcționează zilnic, până la apus. Coasta este nisipoasă, netedă și curată. Plaja este situată în „Golful Orfanos”, cu întinderi lungi de nisip și ape albastre.

Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Assam … 23.7090662
Asprovalta, Thessaloniki
Facebook: https://www.facebook.com/assamarishotel
Website: http://www.assamaris.gr
Instagram: https://www.instagram.com/assamaris_asprovalta/
E-mail: info@assamaris.gr
Tel: +30 2397 022668; Mob: 0030-6977887905