Athos Sea Cruises, Ouranoupolis – HALKIDIKI


Navele Athos Sea Cruises au plecare zilnic din Ouranoupolis și Ormos Panagias pentru croaziere zilnice în zona înconjurătoare. Destinația lor este singura insulă locuită Halkidiki- Ammouliani sau micile golfuri din zona Vourvourou sau grupul de insule Drenia și Diaporos.

Persoana care s-a ocupat de înregistrare, pe baza celor mai esențiale puncte care vor prinde ascultătorul și cititorul, este Georgios Rodokalakis, rezident al insulei Ammouliani. Strămoșii săi au venit din Asia Mică, litoralul modern al Turciei în Marea Egee, care în 1925 s-au stabilit ca refugiați pe insula care le-a fost acordată de Sfânta Mănăstire Vatopedi.

Turul ghidat a fost realizat de Georgios Rodokalakis în greacă și până astăzi a fost tradus în 8 limbi, respectiv în engleză, germană, rusă, română, sârbă, franceză, cehă și bulgară. În plus, este tradus și în alte limbi, cum ar fi spaniolă, chineză, turcă etc. Turul ghidat al Muntelui Athos este legat de istoria generală a Peninsulei precum și de informații despre fiecare mănăstire și schit, pe care le admirăm de la o lungime de 500 de metri distanță de coasta de sud-vest a Muntelui Athos.

Câteva dintre mănăstiri și schituri pe care le vom putea admira sunt următoarele: Sfânta Mănăstire Dochiariou, H.M. Xenophontos, H.M. Panteleimonos (Mănăstirea Rusă), H.M. Xiropotamou, portul central al Muntelui Athos Daphni, H.M. Simonos Petras, H.M. Grigoriou, H.M. Dionysiou, H.M. Sfântul Pavlos, schitul Sfintei Ana, schitul nou, schitul Sfântului Modestos, Schitul Thivaida, Arsanas H.M. Zographou și Arsanas H.M. Konstamonitou.

Nava Athos Sea Cruises este echipată cu tablete personale, pe care vizitatorul le poate obține de la un membru al echipajului care îi va arăta cum să o opereze. Așa că vor putea asculta turul ghidat în limba lor maternă.
Căștile, care sunt conectate la tabletă, vor permite pasagerului să asculte turul. În plus, fotografiile mănăstirilor, precum și o hartă cu locul punctului de interes pe care ați ales să fiți ghidat vor fi disponibile pe ecranul dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag în excursiile organizate de noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Athos … 23.9790046
Ouranoupolis, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/athosseacruises
Website: http://www.athos-cruises.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/athosseacruises/
Email: contact@athos-cruises.gr
Tel: (+30) 2377071606