Casita Anna Maria House, Nea Potidea -HALKIDIKI

Această proprietate este situată la 10 minute de mers cu mașina de plaja Nea Potidea. Halkidiki, fiind este potrivită familiilor cu copii precum și celor care doresc linistea și    relaxarea Situată în Metókhion Patriotikón, la mai puțin de 8 minute de mers pe jos de plaja Chloes, Anna Maria oferă unități de cazare cu aer condiționat.

Oferind parcare privată gratuită, casa de vacanță se află într-o zonă în care oaspeții se pot implica în activități precum drumeții și pescuit.S,

Apartamentul Casita Anna Maria Potidea Apartment este de asemenea mobilat cu un set de canapele. Unitatea de cazare include 1 dormitor iar ca și dotări: TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un șemineu și facilități precum aer condiționat. Pentru a vă asigura confortul, proprietatea oferă și o toaletă separată. În plus, există un uscător de păr și prosoape de baie.

Turnul Bizantin este situat la 15 minute de mers cu mașina de proprietatea de 50 m². Aeroportul Salonic se află la o distanță de 65 km de apartament.

Acest apartament este dotat cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă!

Cazarea este pet friendly!

Maria si Dimitris vă așteaptă cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Casita+Anna+Maria/@40.1570851,23.3292665,15z/
Nea Potidea, Halkidiki
Facebook: Μαρία Καραμάρκου
Website: https://www.casitaannamaria.com/
Email: MariaKaramarkou@gmail.com
Tel/ Viber: +30 697 688 3272