Chalkidiki Villa – Luxury Maisonettes, Kassandra – HALKIDIKI


Chalkidiki Villa este o afacere de familie, într-o locație liniștită, fiind un complex rezidențial situat în Kassandra, Halkidiki, cu vedere la Golful Toronaios, la doar 60 km de Aeroportul Macedonia din Salonic.

De la Chalkidiki Villa, puteți ajunge la cele mai apropiate plaje în doar 2 minute cu mașina, iar cele mai apropiate sate Nea Potidea și Nea Fokea sunt situate la 5 km de cazare.

Locația vilei Chalkidiki este foarte bună și pentru iubitorii de viață de noapte, deoarece puteți veți putea ajunge în doar 10 minute în cele mai renumite baruri și cluburi din Kallithea.

De-asemenea, în mai puțin de 10 minute cu mașina puteți ajunge în renumita Sani, una dintre cele mai mari și mai frumoase stațiuni de vară și porturi din Halkidiki.

Complexul este format din vile tip maisonette, independente și recent renovate.

La etaj se află bucătăria și livingul, iar la parter cele două dormitoare. Maisonette poate găzdui 5 persoane (două persoane în fiecare dormitor. și o persoană pe canapea, în living).
Unitatea de cazare oferă, de asemenea, dotări precum: parcare, perne Cocomat, WiFi peste tot, zone de baie interioare și exterioare și multe alte facilități care asigură o vacanță relaxantă.

Alte facilități:
Aer conditionat
Parcare liberă
Uscător de păr
Umerașe
Bucătărie
Spălătorie
Bazin
Duș
Televizor inteligent
Articole de toaletă
Prosoape
Wifi

Fiecare din aceste locații tip maisonette au vedere la mare și la grădina vilei. În grădină puteți găsi o piscină mare, precum și un foișor/chioșc cu un bar la piscină pentru a răspunde tuturor nevoilor.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Chalk … 23.3536215
Moudania, Kassandra, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/chalkidikivilla/
Instagram: https://www.instagram.com/chalkidikivilla/
E-mail: info@chalkidikivilla.com
Tel: +306943800000