Diamond Luxury Villa, Messonghi – CORFU


Diamond Luxury Villa este unitate de cazare nou construită (în anul 2020), cu design modern și decor rafinat, pe un deal din Kato Spileo, Mesongy. Vila este situată într-una dintre cele mai organizate și vechi stațiuni turistice de pe insulă, la aproximativ 20 de kilometri de orașul Corfu. În centrul orașului, pe strada principala, veți găsi tot felul de magazine precum și taverne pentru a gusta și delecta cu preparatele specifice bucătăriei din Corfu. Există multe alte opțiuni de luat masa, cum ar fi restaurante gourmet, restaurante cu bucătărie internațională și snack-baruri.

Unitatea de cazare este amplasată pe un teren de 790 mp și este complet amenajată pentru a oferi spații de locuit exterioare uimitoare. Înconjurate de măslini, flori și arbuști, grădinile reprezintă o zonă minunat de liniștită și relaxare, pentru a lua masa în aer liber sau pentru a vă bucura de soare. Materialele de cea mai bună calitate au fost folosite în realizarea acestei vile, fiind dotată cu un sistem de răcire cu funcționare autonomă în fiecare spațiu, un sistem de încălzire și răcire ventiloconvector încorporat care are din nou funcționare autonomă în fiecare spațiu.

Potrivită pentru până la 14 persoane, 12 adulți și 2 copii în pătuțuri, ideală pentru familii mari și grupuri de prieteni, vila dispune de:
– 4 dormitoare și un apartament pentru oaspeți cu TV cu ecran plat în fiecare cameră;
– 2 livinguri și 2 bucătării utilate cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, frigider, un cuptor și plită precum și un fierbător și un aparat de cafea, o mașină de spălat;
– 3 băi, cu uscător de păr în fiecare baie și articole de toaletă gratuite, piscină privată cu jacuzzi fierbinte și grătar.
La parter se află un lounge spațios, cu mobilier în stil modernă și elegant, TV LED Smart, sufragerie și bucătărie modernă complet utilată. Fereastra mare din sticlă oferă multă lumină și răcoare.

Intrând în vilă la parter, veți găsi livingul modern și minimalist dotat cu o canapea confortabilă (care poate fi și un pat dacă este nevoie), un televizor mare Smart, satelit 52. Lângă living este un dormitor cu două paturi de o persoană, care la cerere pot fi unite ca un pat dublu. Camerele au balcon cu vedere la măslini și munți și sunt dotate cu TV Smart, satelit 42, sistem fun coil pentru încălzire și răcire, uscător de par în baie și un dulap mare. Lângă sufragerie și bucătărie se află cele 3 camere Deluxe – 1 pat king-size, complet echipate. Bucătăria de la același etaj este amenajată elegant pentru a satisface toate nevoile clienților, are o masă mare și confortabilă și este complet echipată cu toate electrocasnicele precum cuptor, plite, frigider, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde și alte electrocasnice (prăjitor de pâine, ceainic, aparate de cafea etc.). La parter există și 2 băi de lux.

Dormitor 1 – Pat Super-King, noptiere, toaletă, dressing separat cu dulapuri, televizor cu ecran plat montat pe perete. Uși din sticlă cu strat dublu spre balcon,
Dormitor 2 – Pat king-size, noptiere, toaletă, dulap, ferestre glisante din sticlă către un balcon privat mare.
Dormitor 3 – Pat king-size, noptieră, dulap, cu vedere la grădină.
Dormitor 4 – Paturi twin, noptiere, toaletă, dulapuri, ferestre glisante din sticlă spre zona de gradină.

Informați-ne despre gusturile dumneavoastră și vă vom găsi ce este mai bun în Corfu:

– ne putem ocupa de organizarea unei sesiuni de masaj în vila noastră, ședintă adaptată nevoilor dumneavoastră sau
– ce ai spune să ai propriul tău bucătar privat în timp ce te relaxezi în Diamond Villa?

Suntem aici pentru a vă asigura luxul și confortul pe care vi-l doriți!

Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/39%C2% … 4d19.93871
Kato Spileo, Corfu
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61556469364811
Website: https://www.luxuryvilladiamondcorfu.com/
E-mail: info@luxuryvilladiamondcorfu.com
Tel.: +30 6985965532