Elisabet Cruises (Kapitan Kostas), AMALIAPOLI

Elisabet Cruises este o afacere de familie condusă de Konstantinos Demetriou în calitate de căpitan al flotilei navale. Împreună cu familia sa și-au început tradiția navală inițial ca pescari în Volos, înainte de a se extinde spre croaziere, în 1995.

Căpitanul nostru, Konstantinos, are experiență în a însoți turiștii care vizitează obiectivele turistice de-a lungul frumoasei coaste „Pilio”, la insula tradițională „Trikeri”, la golful „Nies” și satul de pescari „Agia Kiriaki”. Cu o cerere mai mare de excursii de vizitare a obiectivelor turistice, căpitanul Konstantinos a extins excursiile pentru a explora Sporadele de Nord.

Îmbarcați-vă pe vasele Elisabet Cruises Skiathos și descoperiți magnificele Sporade, alegând croaziere de neuitat către Skiathos, Skopelos și Golful Pagasetic.
Grecia cerească este bine cunoscută pentru cultura sa bogată, marea albastră strălucitoare și peisajul uluitor. Fiind una dintre destinațiile de vis ale lumii, regiunea Sporadelor de Nord este înzestrată cu apă turcoaz însoțită de peisajul său verde luxuriant.

În 2021, compania a îndemnat călătorii din întreaga lume să vină la bord și să navigheze în strălucitoarea Mare Egee, cu momente de neuitat.
Vino alături de noi la bord pentru o croazieră redefinită în vacanță și explorează frumusețea ascunsă a Sporadelor de Nord cu Elisabet Cruises!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/ELISA … 22.8888991
Amaliapoli
Facebook: https://www.facebook.com/elisabet.cruises
Website: https://elisabetcruises.net/
instagram: https://www.instagram.com/elisabetcruises/
Email: elisabetcruises@hotmail.com
Tel: (+30) 24220 91422 ; Mob: (+30) 6974 788083
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAIrZL … HiCha5FfkA