Epohikon Studios, Sarti – HALKIDIKI


În centrul orașului Sarti,cunoscut drept “orașul vechi” vom găsi studiourile Epohikon, alegerea ideală pentru cei care doresc să fie aproape de promenadă, plajă. În apropiere găsim minimarket-uri, brutării, cafenele, farmacie iar distanța pânăla plajă este de doar 200 metri. Camerele renovate recent vă vor oferi din plin momente de relaxare și ospitalitate grecească. Pe terasele din curtea confortabilă, plină de copaci și flori de tot felul, toți oaspeții se pot bucura de liniștea și relaxarea pe care o caută în timpul unei vacanțe în timp ce se bucură de un mic dejun tradițional grecesc.

Epohikon Studios dispune de cazare în:
-camere duble
-camere triple
-studiouri quadruple și
-bungalow-uri

Dotări și Facilităţi:
-mic dejun cu un cost suplimentar
-locuri de parcare în apropiere
-conexiune la internet ADSL
-Aer condiționat,
-articole de toaletă,
-televizor cu ecran plat,
-chicinetă complet utilată,
-uscător de păr,
-aer condiționat controlat individual,
-camere pentru nefumători,
-balcon sau terasă privată.

Bungalourile pot găzdui între 2-4 persoane. Două bungalouri au un pat dublu la nivelul de bază, cu posibilitatea de a adăuga o saltea de o dimensiune (mai îngustă decât standardul) pat dublu pentru a treia persoană. Celelalte bungalouri au un pat dublu și un pat de o persoană, cu posibilitatea de a adăuga o saltea pentru a patra persoană. În baie nu există cabină de duș, doar gresie. Bungalourile sunt orientate către curte și au ieșire directă spre terasă.

Înlocuirea prosoapelor și a lenjeriei de pat, precum și curățenia, se face la trei zile. Oaspeții pot folosi și o mașină de spălat, la un cost suplimentar.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Epohi … 23.9780345
Sarti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/epohikonstudios
Website: https://epohikon.gr/
Instagram : https://www.instagram.com/epohikonstudios/
Email: info@epohikon.gr
Tel: +30 698 414 7617