Ermis Luxury Suites & Apartments, Ammoudara – CRETA


Ermis Luxury Suites & Apartments, într-o locație situată la 70 m de plaja Ammoudara, vă oferă un sejur confortabil și relaxant într-una dintre cele mai frumoase zone din Heraklion.

Mai multe restaurante, cafenele și baruri, precum și supermarketuri pentru aprovizionare generală, pot fi găsite în apropiere de Ermis Suites. De asemenea, strada principală cu multe magazine de suveniruri și produse locale și o stație de autobuz se află la doar 100 m distanță față de apartamente.

Camere confortabile și elegante
Camerele decorate elegant, cu o estetică minimalistă și simplă, au bucătărie complet utilată, frigider, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. De asemenea, există o plită, un fierbător și un aparat de cafea.

Facilități:
pat king size;
aer condiționat;
saltele anatomice;
balcon;
Wi-fi gratuit;
toaster/ frigider;
filtru de cafea / fierbător;
bucătărie complet utilată;
mașină de spălat;
seif;
televizor;
uscător de păr / articole de toaletă.

Mic dejun cretan
Treziți-vă simțurile cu cel mai sățios mic dejun cretan care conține produse tradiționale (brânzeturi tip gruyere, ouă locale, curcan, pâine și grisine, prăjituri de casă, legume și măsline din producția proprie, foietaj și fructe de sezon).

De asemenea, sunt oferite cafea, suc, lapte, ceai sau băutură de ciocolată.

Gazdele Nikos și Manolia sunt mereu aici pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie și pentru a vă face vacanța și mai bună si frumoasă!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Ermis … 25.0636492
Ammoudara, Creta
Facebook: https://www.facebook.com/ErmisApartments
Website: https://www.ermissuites.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/ermis_suites_apartments/
Email: info@ermissuites.gr
Tel: (+30) 698 960 6409; (+30) 698 048 3580