Fishing Trips Kefalonia Dionisios, Argostoli – KEFALONIA

Suntem o afacere de familie care activează în domeniul pescuitului. Experimentați alături de noi si prietenii dvs. pescuitul tradițional grecesc în timp ce călătoriți spre plajele private accesibile numai cu bărci, inclusiv plaja magică White Rocks și idilica insulă antică Vardiani (alias Insula Iepurilor), care este situată la sud-vest de Argostoli și la sud de Lixouri.

Bucurați-vă de aceleași activități minunate precum pescuitul și luați prănzul sau cina preparate din captura zilei în timpul excursiilor organizate zilnic dimineața sau cele de la apusul soarelui.

Pescuitul în Kefalonia este o modalitate unică de a vizita cele mai încântătoare locuri ale insulei. Alăturați-vă nouă pentru o experiență uimitoare de pescuit la bordul ambarcațiunii Dionisios.

Barca noastră este o barcă tradițională grecească din lemn, construită în Halkidiki (Nordul Greciei) într-un șantier naval tradițional. Îndeplinește toate standardele de siguranță cerute în conformitate cu legile turismului piscicol. Toate măsurile de siguranță pentru adulți și copii sunt disponibile la bord.

În fiecare an, trecem verificările necesare pentru societățile noastre de clasificare cu experiență și urmărim întreținerea necesară pentru îngrijirea unei bărci tradiționale cu vizita noastră anuală la șantierul naval.

SPECIFICAȚII:
Lungime: 14 m
Latime: 5 m
Radar, GPS și Găsitor de adâncime
Bucătărie
Zona de luat masa cu cort pentru umbră
WC. cu un duș cu apă dulce

Începând de la o vârstă foarte fragedă, căpitanul Grigoris (Gregory) a devenit un pescar foarte experimentat. Încă din copilărie, a manifestat un mare interes pentru pescuit și a urmatat cursuri de pregatire profesională.. Iubitor de natură și autoproclamat „om al mării”, lui Grigoris îi place să petreacă ore nesfârșite pescuind pe mare. După cum spune el, pescuitul pentru el este un „hobby sănătos”.

Căpitanul Grigoris și soția sa, Maria, vă vor face vacanța și mai specială…veti trăi o experiență de neuitat: pescuit și înot!

Vă așteptăm la bord!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Fishing+Trips+Kefalonia/@38.1776814,20.4896658,15z/
Argostoli, Kefalonia
Facebook: https://www.facebook.com/FishingTripsKefaloniaDionisios
Website: https://fishingkefalonia.com/
Instagram: https://www.instagram.com/fishingtripskefalonia/
Email: info@kefaloniafishing.com info@fishingkefalonia.com
Tel: +30 694 777 0889