Fouxia Apartments and Studios, Perama – CORFU

Apartamentele și studiourile noastre renovate sunt situate într-un loc magnific din Perama, în partea de sud a insulei Corfu, la doar 7 kilometri de orașul Corfu și de Aeroportul Internaţional Corfu. Distanța până la mare este de doar 100 de metri, cea mai apropiata fiind plaja din Perama. La 5 minute de mers pe jos față de locație există o stație de autobuz, restaurante și baruri. Satul pitoresc Benitses este situat la 4 km.

Unitatea pune la dispoziția clienților camere în regim de studio (duble), apartament cu 2 camere, cameră triplă și apartament de tip superior cu trei dormitoare.
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, au balcon mobilat cu vedere la grădină, la piscină sau la Marea Ionică. Fiecare unitate de cazare este decorată tradițional cu tavan cu lemn și plase împotriva țânțarilor amplasate deasupra paturilor. Acestea includ o chicinetă cu frigider și fierbător și un televizor.

Facilități și dotări:
– bucătărie complet utilată;
– frigider;
-TV;
– aer condiționat;
– Wi-fi;
– balcon cu mobilier;
– piscina.

Piscina în aer liber, care este amplasată în mijlocul unei grădini luxuriante, are terasă cu șezlonguri şi umbrele gratuite și reprezintă un punct de atracție al locației, Pentru cei mici este pus la dispoziție și un loc de joacă pentru copii.

Pentru clienții care vin cu mașina există și loc de parcare asigurat.

De menționat, Studiourile Fouxia sunt pet- friendy, un mare plus pentru acestea!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Fouxi … 19.9116932
Corfu
Instagram: https://www.instagram.com/fouxia_apartments/
Facebook: https://www.facebook.com/fouxiaapartmentsstudioscorfu/
Website: https://fouxiacorfu.com/
E-Mail: fouxia@otenet.gr
Tel: + 30 6948386266 (Whatsup, Viber)