Grand Garden, Sikia – HALKIDIKI

Locația nouă, proaspăt construită, este destinația ideală de vacanță în Sithonia, alată la 300m de mare, aproape de Sarti, la doar 5 km distanță și aproape de faimoasele plaje din Sithonia, Grand Garden oferă vacanțe de lux pentru familiicu copii și/sau cupluri.
Modern și totul proaspăt, complexul este format din 6 apartamente și 2 studiouri, oferind cazare unică la cele mai înalte standarde turiștior care vor alege acest loc de liniste si relaxare.

Plaja din Sikia este considerată una dintre cele mai frumoase din Halkidiki și are ape puțin adânci, ideale pentru sporturi nautice dar și pentru familiile cu copii mici.

Suită Deluxe
Suită minimalistă cu dormitor separat și living cu canapea extensibilă, bucătărie complet utilată cu aer condiționat autonom și Smart Tv 32 inchi. Baia modernă are cabină de duș, uscător de păr și articole de toaletă de designer.
Capacitate max: 4 adulți
suprafata: 40 mp
balcoane: 2 cu priveliște minunată

Suită superioară
Suită modernă cu dormitor separat și living cu canapea extensibilă, bucătărie complet utilată, cu aer condiționat independent și Smart Tv 32 inchi. Baia modernă are cabină de duș, uscător de păr și articole de toaletă de designer.
Capacitate, max: 4 persoane
suprafata: 30 mp
balcoane: 2 cu priveliste minunată

Cameră dublă Deluxe
Elegantă și modernă, ideală pentru cupluri sau familii cu bebeluș, camera dublă Deluxe, oferă confort ăi priveliști unice, bucătarie complet utilată, cu aer condiționat autonom și Smart Tv 32″. Baia modernă are cabină de duș, uscător de păr și produse de îngrijire personală de marcă .
max: 2 persoane
suprafata: 25 mp

Grădina imensă a locației (5.000 mp) în combinație cu mediul natural minunat în care se află, cu locuri speciale de joacă amenajate pentru cei mici, vă vor oferi nenumărate momente de relaxare și o vacanță de neuitat!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/40%C2 … d23.982414
Sikia, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/GrandGardenSikia
Website: https://grandgarden.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/grandgardensikia/
E-mail: info@grandgarden.gr
Tel / WhatsApp / Viber: +30 690 917 8934