Hotel Nautilos, Sozopoli – HALKIDIKI

Situat chiar pe plaja din Sozopoli, Hotelul Nautilos are o terasă la soare mobilată, piscină și un bar-restaurant care servește preparate culinare grecești tradiționale, o zonă de plajă privată și șezlonguri. Oferă acces gratuit la o conexiunea WiFi în toate zonele și studiouri cu vedere la grădină sau la Golful Thermaic.

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi camere:
– duble,
– triple,
– apartamente pentru 4-5 persoane și
– apartamente pentru 6 persoane . Aceste apartamnete au 2 dormitoare separate și un livingroom.

Toate studiourile şi apartamentele de la Nautilos au aer condiţionat, sistem de încălzire, telefon, TV cu ecran plat şi balcon sau patio. Apartamentele includ și o chicinetă cu frigider sau o bucătărie complet utilată. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Printre facilitățile oferite de hotel se numără o recepție cu program de 16 ore, un număr de telefon de suport disponibil nonstop și un serviciu de hamal. La cerere pot fi puse la dispoziție bare de protecție pentru paturile copiilor.

La câțiva pași de Hotelul Nautilos există restaurante, baruri și supermarketuri. Centrul oraşului Salonic se află la 50 km, iar Aeroportul Internaţional Macedonia din Salonic este situat la 40 km. La proprietate există o parcare privață pentru oaspeții hotelului.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Hotel+Nautilos/@40.273365,23.
Sozopoli, Halkidiki
Facebook: Hotel Naytilos
Email: roula7000@yahoo.gr
Tel./WhatsApp/Viber: +30 6984 616365