Kofos Limin Studios, Porto Koufo – HALKIDIKI


Studiourile Kofos Limin sunt localizate în Porto Koufo, un port natural de pe brațul Sithonia, în peninsula Halkidiki la doar 5 minute de mers pe jos de plaja cu nisip. Porto Koufo este unul dintre cele mai mari porturi naturale ale Greciei, întinzându-se de-a lungul a 1,5 km. Satul se află la o distanta de doar 5 km de Toroni si de plaja premiata cu Steagul Albastru, însă veți găsi câteva plaje micuțe și în jurul portului. În apropiere sunt supermarketuri, restaurante și bar pe plajă cu șezlonguri pe nisip.

Studios Kofos Limin este înconjurat de verdeaţă luxuriantă şi pune la dispoziție cazare în sistem self-catering, cu balcon privat, oferind vedere la mare, la munte sau la grădină. Camerele spațioase sunt ideale pentru o vacanță de familie. Locația este compusă din studiouri duble, triple și cvadruple care au un pat dublu, un pat dublu și un pat de o persoană și, respectiv, un pat dublu și, respectiv, paturi supraetajate. Toate au bucătărie complet utilată, WC/duș, A/C, TV, Wi-Fi și balcon cu vedere la mare sau la grădină.

Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga gratuit un parc de joacă sau un pat suplimentar la un cost suplimentar.

Micul dejun este, de asemenea, disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

În grădina împrejmuită, sigură pentru copii, există un loc de joacă, un grătar cu foișor și loc de parcare.

Portul satului este principalul punct de atracție din sat, locul unde turiștii pot vedea pescarii întorcându-se dis-de-dimineață cu pește proaspăt prins sau unde pot petrece seri frumoase savurând preparate grecești și fructe de mare la tavernele locale.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Studi … 23.9290881
Facebook: https://www.facebook.com/KofosLiminZilotiAnna
Instagram: https://www.instagram.com/studios_kofos_limin/

Rezervări
Mobil: (+30) 6974535210 (Viber, WhatsApp) ;Tel: (+30) 2375051316;
e-mail: zilotianna@yahoo.gr