La Luna Studios, Neos Marmaras – HALKIDIKI

La Luna Studios funcționează de 18 ani, din 2003. Apartamentele și studiourile sunt situate în Neos Marmaras, Halkidiki, pe peninsula Sithonia, renumită pentru plajele sale uimitoare de culoare albastru-verde care se îmbină perfect cu pădurea luxuriantă de pini care se întinde. pe toată lungimea sa.

Neos Marmaras, cel mai mare și mai cosmopolit oraș de pe litoral din Sithonia, este situat în centrul peninsulei, permițând astfel oaspeților La Luna Studios să descopere extrem de ușor magia întregii Sithonia.

Situate la doar 70 de metri de plaja din Neos Marmaras, La Luna Studios oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet WiFi şi vedere parţială sau directă la Golful Toroneos. La mai puţin de 250 de metri de proprietate se găsesește zona cu restaurante, baruri şi magazine.

Cu un total de 10 camere, La Luna oferă cazare în 2 camere duble, 4 camere triple, 4 apartamente cu 2 camere ce pot găzdui 4 persoane.

De-asemenea, pentru turiștii care doresc un plus de intimitate oferim cazare într-un mini-apartament cu 2 camere, living, bucătărie și baie si un spațiu exterior dedicat.

Facilități:
Bucătărie
Vedere la mare
Grădină
Grătar
WiFi gratuit inclus
Terasă
Balcon
Aer condiţionat
Baie privată

Date de contact pentru La Luna Studios:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/La+Luna+studios+Neos+Marmaras/@40.0915605,23.7873468,18z
Neos Marmaras, Halkidiki
Facebook: Κωνσταντίνα-Ντίνα Αλμπάνη 
Website: https://www.lalunastudios.gr/
Persoană de contact: Sorina Sorina Moto
Email: sorinaciucion@gmail.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 697 192 5447