Manousis Aparthotel, Tsilivi – ZAKYNTHOS

Mihaela Baidoc locuiește în Zakynthos și vă poate oferi cazarea potrivită nevoilor și bugetului dumneavoastră!
Administrează cu succes, de 10 ani, diferite proprietăți: vile, apartamente și studiouri, situate la maxim 400 m de plajă, pe care vi le recomandă cu drag!
Organizează, de asemenea, diferite excursii și seară grecească.

Bucurați-vă de ospitalitatea grecească autentică la Manousis Aparthotel, evadarea dumneavoastră perfectă în inima orașului Tsilivi, Zakynthos.
Poziționat perfect la doar 300 de metri de plaja vibranta, dar situat intr-o locație liniștită, departe de agitația stațiunii, acest hotel cu apartamente oferă confort si liniște.
Relaxați-vă lângă piscina noastră sau bucurați-vă de o gustare la snack barul nostru. Manousis Aparthotel oferă confort și liniște pentru vacanța ta perfectă în Zakynthos!

Apartamente:
Bucurați-vă de confortul apartamentelor noastre de 45 m² la Manousis Aparthotel din Tsilivi, Zakynthos. Cele 8 unități de cazare exclusiviste disponibile oferă cazarea perfectă pentru oaspeții care caută spațiu și confort.
Proiectate perfect pentru a găzdui până la 4 persoane, aceste apartamente cu două dormitoare sunt situate atât la parter, cât și la primul etaj.
Apartamentele au 2 dormitoare, mobilate cu un pat dublu și 2 paturi de o persoană, oferind flexibilitate pentru familii sau grupuri. Este disponibilă o zonă de bucătărie complet utilată, iar baia are cadă.
Pentru oaspeții cazați în apartamente de la primul etaj, savurați cafeaua de dimineață pe un balcon privat, cu vedere la piscină. Pătuțurile de copii sunt disponibile la cerere. Experimentați amestecul unic de ospitalitate tradițională grecească și confort modern în apartamentele noastre.

Studio

Studiourile spațioase de 35 m² la Manousis Aparthotel din Tsilivi, Zakynthos, oferă cazarea confortabilă pentru până la 3 persoane, în cele 12 dintre aceste unități exclusive disponibile. Situate la parter, primul și al doilea etaj, fiecare studio are 3 paturi de o persoană, cu opțiunea de a transforma două dintre ele într-un pat dublu, adaptându-se perfect nevoilor dumneavoastră de cazare.
Pentru cei care stau în studiourile de la primul și al doilea etaj, bucurați-vă de balconul dumneavoastră privat cu vedere la piscină.. Fiecare studio are, de asemenea, o baie privată convenabilă cu duș.
Apartamentele noastre studio oferă echilibrul ideal între confort, funcționalitate și ospitalitate grecească autentică.

FACILITĂȚI ȘI SERVICII

Bucurați-vă de un sejur de neuitat la Manousis Aparthotel, unde facilitățile de bază, cum ar fi un mic dejun încântător, parcare privată securizată și zona piscinei asigură o vacanță plină de distracție și relaxare.

Mic dejun Lobby
Acces pentru persoane cu handicap
Proprietate închisă
Parcare privată
Grădini
Snack bar
Masă de biliard
Balcon/Verandă
Intrare privată
Wi-Fi
Facilități pentru piscină

Dimensiunile piscinei 120 mp
Sezlonguri
Umbrele de soare
Orar de functionare 08:00-19:00
Piscină pentru copii
Duș în aer liber

Facilități de interior/cameră
Apa calda 24h
Aer conditionat
Patut

Facilități de bucătărie
Fierbător Mini frigider Ustensile de gătit Pâine de pâine

Servicii (incluse)
Schimbarea lenjeriei de pat
Schimbarea prosoapelor
Servicii de curatenie

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Manousis+Aparthotel/@37.8113632,20.8786571,15z/
Facebook: https://www.facebook.com/baidoczante
E-mail: baidoczante@yahoo.grcontact@mihaelabaidoc.gr
Tel.: +306986537126