Maria’s Home, Neos Marmaras – HALKIDIKI

Maria’s Home se află în Neos Marmaras și reprezintă o alegere excelentă pentru cuplurile sau familiile numeroase care preferă o cazare modernă și frumos decorată, aproape de magazine și plajă (plaja orașului este la doar 50 de metri).
Cazarea este noua, in stare excelenta, cu terase spatioase si unități de cazare cu aer condiționat, internet si bucătarie. Oferă două garsoniere duble și un apartament sextuplu.
Toate unitățile de cazare au aer condiționat, baie privată, TV cu ecran plat și patio.

Unitatea de cazare este situată la doar 50 m de plaja orașului în Neos Marmaras, la un pas de magazine și farmacii și la 550 m de piața centrală a orașului.
Apartamentele au o bucătărie dotată complet cu mașină de spălat vase, cuptor electric, cuptor cu microunde si plita electrică, frigider și aparat de cafea.

În ofertă sunt trei unitați de cazare nou-nouțe construite in 2018 – două garsoniere duble și un apartament sextuplu.

Studio dublu Marias House este situat în partea din față, are un pat dublu, aer condiționat, TV cu plasmă, frigider cu compartiment congelator și o chicinetă utilată cu plite, ceainic electric și vesela necesară. Baia este frumoasa, utilata modern si cu cabina de dus. Studio dublu Marias Home este situat pe partea din spate, are un pat dublu, aer condiționat și televizor. Bucataria este utilata putin mai bine aici, are un cuptor modern si un frigider mare si este usor despartita de zona de dormit (nu de usa). Fiecare studio are o terasă privată cu mobilier de relaxare.

Apartamentul Sexptuple George are două dormitoare cu aer condiționat, unul dublu, adică două paturi de o persoană și două paturi supraetajate. Bucătăria este pe o terasă spațioasă, dotată cu plite, fierbător electric și frigider. Există o cadă și o mașină de spălat în baie. Apartamentul are cea mai mare terasă, care este acoperită și are un set de ședere, masă și vedere parțială la mare.

Nu există curte, iar parcarea publică este la aproximativ 180 m distanță (pe stradă de-a lungul plajei).

Maria si familia ei așteaptă cu nerabdare să vă întâmpine și găzduiască în minunata ei casă!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Marias+home
Neos Marmaras, Sithonia, Halkidiki
Facebook si Messenger: https://www.facebook.com/SorinaFlorea
Detalii și rezervări:
Tel./WhatsApp/Viber -limba română Sorina: +30 697 192 5447