Miki Apartments & Studios, Polichrono – HALKIDIKI


Apartmentele se află în partea centrală a stațiunii Polichrono, la 200 de metri de plajă, iar în apropiere veți găsi taverne tradiționale, cafenele și minimarketuri.Localitatea este o destinație de vacanță perfectă pentru oricine caută ape curate și frumoase, baruri pe plajă organizate și sporturi nautice. Drumul pietonal lung de coastă este mărginit de magazine, cocktail-baruri, cafenele și restaurante care servesc pește proaspăt și bucătărie grecească autentică. În ciuda locației lor centrale, vă puteți bucura în continuare de o vacanță liniștită Miki studios & apartments fiind un punct ideal de unde se poate descoperi întreaga zonă Polichrono – Halkidiki.

Miki Apartments oferă apartamente de lux în sistem self-catering, decorate într-un stil contemporan, dar confortabil, pentru a vă oferi un sejur cât mai confortabil și relaxant, cu bucătărie complet utilată și mobilier modern. Locația dispune de 6 apartamente spațioase cu un dormitor, care pot găzdui până la patru-cinci persoane și 5 garsoniere confortabile cu un dormitor, perfecte pentru cupluri sau familii mici.
Suprafata confortabila de 40 -50 mp poate găzdui pana la 4 si 5 persoane. Arhitectura și mobilierul sunt caracterizate de glamour și atenție la detalii.

Dotări și facilități:

-1 pat dublu și o canapea modernă în living
-Capacitate: Până la 5 adulți (2-3 adulți și 2 copii)
Dimensiune: Aproximativ 40 -50 m²
Baie: cadă de duș
Internet; Tv; Aer conditionat; Plasă contra țânțarilor; Ustensile de bucatarie; Cuptor; Frigider; Uscător de păr; Terasă proprie.

Studiouri cu suprafața confortabilă de 25 mp pot găzdui până la 3 persoane. Arhitectura și mobilierul sunt caracterizate de glamour și atenție la detalii.

Dotări și facilități:

Paturi: 1 pat dublu și 1 pat de o persoană
Capacitate: pentru 2 adulti si 1 copil
Dimensiune: Aproximativ 25 m²
Baie: cadă de duș
Internet; Tv; Aer conditionat; Plasă contra țânțarilor; Ustensile de bucatarie; Cuptor; Frigider; Uscător de păr; Terasa proprie.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Miki+ … 23.5273186
Polichrono, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/apartmentshalkidiki
Website: https://halkidikisummer.com/
Instagram: https://www.instagram.com/apartments_miki_polychrono/
E-mail: info@halkidikisummer.com
Tel: +306981228169