Nikos Family Restaurant, Roda – CORFU


Nikos Family este un restaurant de familie care funcționează din anul 1982, fiind situat în frumosul sat Roda din nordul insulei Corfu. În localul premiat, puteți încerca mâncăruri tradiționale gustoase precum și pește și fructe de mare proaspete, toate gătite cu ulei de măsline și numai cu cele mai bune ingrediente de casă. Îl găsiți deschis, în fiecare zi, de la 12:00 a.m. pentru prânz și cină.

În fiecare joi, sunteți invitați să participați la Greek Night! Veți admira dansuri tradiționale din Corfu și celebrele dansuri grecești Zorba și Sirtaki. Puteți fotografia dansatorii purtând costume locale și puteți învăța singuri să dansați. Așa că nu ezitați să veniți și să vă distrați alături de ei. Vă rugăm să faceți o rezervare cât mai devreme posibil, nu numai pentru Noaptea noastră grecească, ci și pentru orice eveniment special (aniversare, aniversari etc.) pe care doriți să-l sărbătoriți aici.

Nikos pregătește în fiecare zi mâncăruri tradiționale de casă, gătite cu legume și ierburi din grădina proprie. Sprijinind fermierii locali, gătește carne proaspătă de vită și miel numai cu ulei de măsline extravirgin local. Coborând pe aleea locală unde se află restaurantul, puteți simți mirosul minunatelor delicatese grecești care provin din bucătăria acestuia. Trebuie menționat că, în fiecare zi, restaurantului i se livrează pește și fructe de mare proaspete de la pescarii din Roda. Din sortimentele de pește pe care le luăm de la pescarii locali, se numără și dorada proaspătă sau bibanul de mare, din care se prepară niște fileuri de pește foarte gustoase. De asemenea, primi și calamari proaspeți, midii, creveți și caracatiță, preparate care îți vor transporta imaginația direct în albastrul Mării Ionice.

Vă așteptăm la noi pentru o seară de neuitat!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Nikos … 19.7885801
Roda, Corfu
Facebook: https://www.facebook.com/NikosFamilyRestaurant
Website: https://nikosfamily.wixsite.com/nikosfamily
Instagram: https://www.instagram.com/nikosfamilyrestaurant/?hl=el
Email: nikos.family@hotmail.com
Tel: +30 2663 063434