Odysseus Sailing Cruises , Preveza – PREVEZA

Bucură-te de experiența unei vacanțe pe yacht în Epirus – Grecia și alături de noi de cele mai frumoase și pline de istorie insule grecești: Corfu, Lefkada, Kefalonia sau Zakynthos.

O vacanță la bordul yachtului nostru Odysseus înseamnă mare, soare, navigație și multă distracție în Insulele Ionice unde tu și prietenii tăi vă veți bucura de navigarea de la o insulă la alta, de golfurile cu apă turcoaz, de un apus de soare spectaculos văzut de pe mare sau din vârful unei insule de orașele mici și fermecătoare și de aromele delicioase ale bucătăriei grecești..

Insulele din Mairea Ionica reprezintă o zonă populară pentru navigație, insulele sunt apropiate între ele, asigurând o navigare ușoară. Cele mai multe nopți le vom petrece în orașe-port, unde ne vom răsfăța simțurile la tavernele pline de delicatese locale și distracția tipică locurilor.

La bordul yachtului nostru vei fi parte din echipaj, te vei confrunta cu provocările manevrării unui velier, vei învăța să îl conduci, să ridici velele, dar te vei bucura și de soare, vei savura peisaje superbe și mese bogate cu specific grecesc!

În general mulți merg in Grecia pentru relaxare la plajă, tu vino la bordul yachtului nostru pentru o experiență memorabilă!

Așadar, vacanța pe yacht în marea Ionica va fi cu siguranță unică: relaxare activă, distracție, mâncăruri și băuturi bune, cultură și natură minunată!

Vino cu familia, cu prietenii sau cu grupul alături de care îtî dorești să fii și vei avea parte de vacanța perfectă. Distracție distracție, distracție ! ! !

Localizare: google.com/maps/dir//El.+Venizelou+866+Preveza+481+00+Grecia
Facebook: Odysseus Sailing Cruises
Website: vacantapeyacht.com
Email: contact@vacantapeyacht.com
Tel: +4 0753 596 100 ; +44 7445 684 930