Olympia Studios & Apartments, Ormos Panagias – HALKIDIKI

Casa Olympia este administrată de o familie primitoare și este situată între plaja Trani Ammouda și portul Ormos Panagias (200 m), în fermecătoarea Sithonia, Halkidiki.
Apele cristaline ale plajei Trani Ammouda (Livroxio), frumusețea naturală a zonei, ospitalitatea și atmosfera prietenoasă contribuie la o experiență și o vacanță memorabilă.

Aspectul casual-elegant al camerelor și elementele esențiale care țin de confort și curățenie creează o atmosferă relaxată și calmă, contribuind astfel la realizarea unei ambianțe calde și primitoare.

Olympia Studios & Apartments oferă studiouri și apartamente – cazare în sistem self-catering, cu bucătărie complet utilată, bucătărie cu cuptor și plite, frigider mare, prăjitor de sandvici, filtru de cafea, boiler, aer condiționat, plase de țânțari, ferestre izolate fonic, WiFi, TV Lcd, WC/duș. , prosoape de baie și uscător de păr.
Studiourile pot găzdui maxim 4 persoane iar apartamentul cu un dormitor maxim 5 persoane. La cerere pot fi furnizate pătuțuri și balustrade pentru pat (barieră de siguranță pentru pat).

Oaspeții se pot relaxa în grădina frumoasă a cazării, pot lăsa copiii să se distreze în zona de joacă cu iarbă în siguranță și se pot bucura de o masă cu prietenii și familia în zona de grătar. În plus, este prevăzută o zonă de parcare păzită.

„Acolo unde cazarea bine dotată se întâlnește cu ospitalitatea prietenoasă” – Să aveți un sejur de neuitat!

Localizare: Google Map Olympia Studios
Ormos Panagia, Halkidiki
Facebook: Olympia Studios Apartments
Instagram: olimpiasithonia
Email: olympiasithonia@yahoo.com
Tel/Viber: +30 6979773369