Rolling into the blue, Zola – KEFALONIA

Închirierea unei ambarcațiuni cu motor de la noi, care nu necesită permis de conducere, fiind o modalitate unică și de neuitat de a explora coasta uluitoare a insulei Kefalonia cu apele sale cristaline.

Ne găsiți în portul Zola, locul unde se află baza noastră și pornind de aici puteti vizita celebrele plaje FTERI, BLUE LAGOON, MUNDA, AMIDI, PORTO ATHERAS, ASPROS GIALOS, MYRTOS.

Cu barca cu motor, puteți accesa și alte plaje izolate și golfuri ascunse, care sunt greu accesibile pe uscat, și puteți experimenta frumusețea naturală a insulei într-un mod cu totul nou.

Veți avea ocazia să înotați și să faceți snorkeling în apele răcoritoare și să faceți câteva fotografii incredibile ale plajelor pitorești și ale peisajelor de neuitat..

Și partea cea mai bună? Vă veți putea răsfăța cu un prânz delicios de casă la bord, cu fructe de mare proaspete și băuturi răcoritoare, incluse în prețul de închiriere, în timp ce vă bucurați de soare și briza mării!

În plus, bărcile noastre cu motor sunt ecologice și provoacă perturbări minime vieții marine!

Nu ratați această aventură uimitoare pe insula Kefalonia – rezervați-vă turul cu barca cu motor astăzi iar Dimitris vă va ajuta cu toate informațiile de care aveți nevoie!

Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/ROLLING+INTO+THE+BLUE/@38.3083869,20.4700076,15z/
Zola, Kefalonia
Facebook: Rolling into the blue
Email: deepbluemarine23@gmail.com
Tel: +30 698 433 1377