Sakis Bakery, Lefkada – LEFKADA


Aflată în Lefkada, capitala insulei, este locul unde găsești produse de brutărie, cofetărie și patiserie minunate, realizate după rețete autentice, specifice zonei, pregătite în cuptor tradițional.

În această brutărie tradițională veți găsi o gamă variată de produse de patiserie, pâine, dulciuri etc., toate pregătite handmade, care vor satisface și cele mai exigente gusturi, destinate inclusiv celor care au grijă de dieta lor chiar si in vacanță!

Pentru că timpul este valoros în zilele noastre, în cofetăria Sakis găsim alternative și pentru o alimentație sănătoasă într-o varietate de produse și cu privilegiul de a alege aromele!
Astfel,veți găsi pe lângă fursecurile lucrate manual cu ciocolată o întreagă paletă de prăjituri și dulciuri din bucătaria locală precum: starokourkouti, cheesecake cu cireșe și vișine, tort umplut cu căpșuni caramelizate, rulouri însiropate cu diverse arome, iar pentru cei care căutați ceva special în dietă de exemplu prăjituri cu ovăz și zahăr brun.

Pe lăngă pâinea realizată într-o gamă diversă găsim și: plăcinte tradiționale din foi lucrate manual , plăcinte cu brânză feta, plăcinte cu dovleac, plăcinte cu lapte, plăcinte cu carne tocată, plăcinte cu caș dulce, plăcinte cu spanac, piza, pâine prăjită cu telemea.

Pentru întreaga activitate desfășurată și contribuția adusă la dezvoltarea spiritului antreprenorial Sakis Bakery afost recompensată cu premiul Greek Awards 2020!

Localizare: https://forumgrecia.ro/recomandari/sakis-bakery-lefkada-lefkada/

Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/Ofournostousaki/
Tel.: +30 698 087 5138
+30 2645 029540
E-mail: sakisbakerylefkada@gmail.com