Sawas House, Neos Marmaras – HALKIDIKI

Casa Sawas este situată intr-o curte frumos amenajată și atmosferă placută într-o locație linistită, lângă plaja din zona Paradisos. Clădirea este întreținută în mod regulat, iar unitățile de cazare sunt bine echipate, confortabile și curate. Bucătăria de vară și grătarul exterior permit momente plăcute pentru masă, socializare și relaxare în grădină.

Casa este situată la aproximativ 100 m de celebra plajă Paradisos, în timp ce centrul orașului Neos Marmaras este la aproximativ 1 km distanță, iar plaja orașului la aproximativ 2 km. Cel mai apropiat magazin alimentar și o brutărie se află la aproximativ 400 de metri de cazare, iar chiar lângă mare există mai multe baruri pe plajă și snack-uri, taverne și restaurante.

In oferta sunt sase camere si doua apartamente.

Camerele (18m2) pot găzdui două persoane. Au un pat dublu sau două paturi de o persoană, și posibilitatea de a adăuga un pat suplimentar. Au un frigider cu un congelator mic și o terasă spațioasă. Baia are cadă de duș cu perdea. Patru dintre acestea sunt situate la parter și etaj, în timp ce la demisol sunt două camere duble.

Apartamentele (28m2) sunt situate la etajul doi, iar capacitatea lor este de patru persoane. Apartamentul clasic are un pat dublu în sala de mese cu bucătărie, iar în dormitorul separat sunt două paturi de o persoană. Un apartament are două dormitoare separate de bucătărie. Într-una dintre ele sunt două paturi de o persoană, iar în cealaltă este un pat dublu. Bucătăriile din apartamente sunt dotate cu plite și frigider cu un mic compartiment de congelare. Accesul la balcon in ambele apartamente are o singura camera. Băile din apartamente au cadă de duș cu perdea.

Toate unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat, au TV și WiFi. Balcoanele sunt acoperite, spațioase și dotate cu set de scaune și suport pentru uscare. Dacă unii oaspeți au nevoie de un uscător de păr sau un serviciu de spălătorie (valid pentru un sejur mai mare de o săptămână), pot contacta proprietarii. Schimbarea prosoapelor și a lenjeriei de pat se face la fiecare trei zile.

În curtea plăcută, oaspeții se pot bucura și pot folosi un duș în aer liber, seturi de scaune, grătar sau bucătărie de vară cu frigider și aragaz, care este un fel de bucătărie comună bine utilată. Curtea este împrejmuită și potrivită pentru alergare și joacă pentru copii.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/%22SAWAS%22+House/@40.1012546,23.7773813,15
Neos Marmaras, Halkidiki
Facebook: Sorina Sorina Moto
Email: sorinaciucion@gmail.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 697 192 5447