Sunday, Chillout Summer Resort, Gerakini – HALKIDIKI


Sunday Resort este format din 2 vile și este situat în frumoasa stațiune de pe litoral, Gerakini, în Golful Toroneos între cele două brațe, Kassandra și Sithonia din peninsula Halkidiki, la 75 km distanță de orașul Salonic (al doilea oraș ca mărime din Grecia) și la doar 65 km de la cel mai apropiat aeroport (Aeroportul International Macedonia din Salonic).
Centrul satului (situat la 900 m distanță de complexul nostru) oferă vizitatorilor taverne, restaurante, baruri, supermarket, închirieri de mașini și motociclete, patiserie și brutărie, magazine de suveniruri și alte câteva magazine, capabile să satisfacă nevoile și cerințele celor interesați.
Complexul este situat pe o porțiune de pământ cu un verde strălucitor, aproape de malul mării (aflată la doar 250 m de mers pe jos), și este un microcosmos fascinant al bogăției naturale din Halkidiki. Pe o suprafață de 5.000 mp acoperită cu măslini, pomi fructiferi, trandafiri și diverse alte plante, acestea toate alcătuiesc, cu succes, unul dintre cele mai frumoase peisaje ale regiunii. Împreună cu priveliștea impresionantă și panoramică la mare a golfului Toroneos, disponibilă în majoritatea camerelor, complexul este, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase și preferate locații turistice din zonă.

Complexul cuprinde 4 Studiouri duble (2+1 persoane), 2 studiouri (3 persoane) si 6 Apartamente (3-5 persoane) complet utilate și mobilate, decorate cu eleganță și stil, confortabile și funcționale.

Studio dublu
Fiecare studio este la etaj (etajul 2) cu vedere panoramică la mare și este ideal pentru cupluri.
Fiecare dintre studiourile noastre include un dormitor cu un pat dublu mare (queen size), cu o saltea special anatomică, cu posibilitatea de a monta și un pat pliant mai mic, potrivit pentru un copil de până la 10 ani sau un țarc pentru copii.
În fiecare studio există o chicinetă, utilată cu toate ustensilele de gătit necesare, un frigider, plită electrică pentru gătit, un televizor LCD de 22 inch, aer condiționat(A/C), seif, o baie modernă și un balcon cu vedere panoramică la mare.

Studiourile triple includ un dormitor cu un pat dublu mare și un pat de o persoană, fiind ideale pentru 3 persoane.
Fiecare dintre studiourile noastre include un dormitor cu un pat dublu mare (queen size) cu o saltea special anatomică și un pat de o persoană cu posibilitatea de a monta și un țarc pentru copii.
În fiecare studio există o chicinetă utilată cu toate ustensilele de gătit necesare, un frigider, plită electrică pentru gătit, un televizor LCD de 22 inch, aer condiționat (A/C), seif și o baie.
Unul dintre cele două studiouri este la primul etaj și are balcon cu vedere la mare, vedere la grădină și vedere la piscină.

Fiecare dintre apartamentele din Gerakini Halkidiki este format din 2 dormitoare, cu bucătărie complet utilată și baie. având o capacitate de 3-5 persoane, facilitând un sejur confortabil.
Apartamentele sunt situate la etajele 1 și 2 și sunt formate din 2 dormitoare. Fiecare dormitor include 2 paturi de o persoană cu posibilitatea ca într-unul din dormitoare să încapă un al cincilea pat sau cel al unui bebeluș.

Oaspeții cazați la Sunday, Chillout Summer Resort Gerakini au ocazia să se relaxeze și să se bucure de fiecare moment în această atmosferă liniștită, luând o gustare sau o băutură rece lângă piscina mare și limpede de cristal sau la Pool Snack Bar. Piscina este înconjurată de șezlonguri, umbrele de soare, mese și scaune pe care oaspeții noștri le pot folosi. În facilitățile oferite veți regăsi, de asemenea, o zonă de grătar complet organizată și echipată, unde vă puteți pregăti și savura mesele într-un mod diferit și personal, și un loc de joacă frumos pentru cei mici.

Vă așteptăm la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Sunda … 23.4607239
Gerakini, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/SundaySummerResort
Website: https://sundayresort.gr/
E-mail: info@sundayresort.gr
Tel: +30 697 770 7919