T’Aloni Restaurant, Chortata – LEFKADA

Hortata este un sat verde în centrul părții de vest a insulei. S-ar putea să nu-l găsești în ghidurile turistice, dar cu siguranță vei întâlni „T’ Aloni” și asta cu siguranță nu este întâmplător! Este marca comercială modernă a satului, noua locație îndrăgită de localnici și de vizitatorii insulei.

Un spațiu deosebit de îngrijit, care îmbină eleganța cu tradiția, echilibrând linia fină între prezent și trecut. Un spațiu intim, realizat cu dragoste și emoție.

„Aloni” și-a început călătoria dorind să-și trateze cunoștințele și prietenii, localnici și cei din țări diferite, cu aceleași arome dar și cu  gusturi diferite, așa cum ar face o gazdă ospitalieră care are în vedere mai presus de toate că oaspeții săi să se distreze bine.

Și la fel cum o gazdă bună oferă tot ce este mai bun din casa lui, tot așa Aloni oferă oaspeților săi eforturile unui an întreg. Veți degusta legume din grădina noastră, vă veți bucura de brânză feta și ulei din producția noastră și vă veți răcori cu vinul Lefkada autentic din podgoria noastră. La Aloni, îți vei da seama că valoarea materiei prime capătă o altă greutate deoarece cu multă dragoste și pasiune ne asigurăm să pregătim și să alegem ce este mai bun pentru tine.

Aloni te invita la o intâlnire gustativă care iti va duce simțurile intr-o călătorie pe care o vei purta ca amintire cand vei părăsi Hortata.

Aloni vă poate găzdui fiecare moment special și îl poate face de neuitat. Planifică-ți nunta, botezul copilului tău, petrecerile și zilele de naștere ale copiilor sau alte petreceri într-unul dintre cele mai frumoase și primitoare locuri de pe insula Lefkada.

Sala poate găzdui 100 de persoane iar în lunile de vară, inclusiv pe terasă, pot fi cazate în total 170 de persoane. Sala este dotata cu aer conditionat, are posibilitatea de a gazdui o orchestra live si poate fi configurata in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Spatiul, serviciul impecabil, organizarea si varietatea de optiuni delicioase iti vor satisface oaspetii si vor pune in evidenta cele mai importante momente din viata ta.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/T’Aloni/@38.7180709,20.601345,15z/
Chortata, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/taloni.chortata
Website: https://t-aloni.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/taloni_lefkada/
Email: info@t-aloni.gr
Tel: +30 697 001 9943