Thalassa Boat Rental, Vourvourou – HALKIDIKI

Descoperiți! Explorați! Bucurați-vă!

Ne găsiți localizați în Vourvourou, pe brațul Sithonia în peninsula Halkidiki, locul perfect penru a te bucura de o escapadă în timpul vacanței.

Vino și închiriază o barcă în minunatul Vourvourou, locul unde peisajul natural autentic cu paduri de pini se reflectă în apele cristaline . NU ESTE NECESARĂ LICENȚĂ. Avem bărci
în stare excelentă, bine întreținute și gata să te ducă într-o călătorie pentru a descoperi frumusețea Insulei Diaporos și a Lagunei Albastre, bucurându-vă astfel de cele mai izolate plaje, de momente de aventură, singur sau împreună cu prietenii tăi.

Compania Thalassa Boat Rental este o afacere de familie. Dorim să oferim servicii de înaltă calitate, construind relații de încredere și securitate cu clienții noștri. Ne asigurăm că veți avea ambarcațiuni complet echipate și gata de plecare, de asemenea ne ocupăm de fiecare mic detaliu pentru ca dumneavoastră să aveți o vacanță plăcută și de neuitat, astfel încât să ne puteți vizita din nou cât mai curând posibil.
Pentru cei dintre voi care doresc să se bucure de apa cristalină din Vourvourou, să fie în contact direct cu marea, să descopere noi plaje pustii, să se distreze cu prietenii și/sau cu familia, să trăiască experiența unică de a conduce o ambarcațiune fără permis.

De ce să ne alegeți

Urmărire GPS
Ambarcațiunile noastre, din seria Compass 150 CC, prezintă un grad ridicat de siguranță fiind echipate cu sistem de urmărire prin satelit (GPS), astfel încât personalul nostru experimentat și înalt calificat să poată interveni imediat.

Securitate
Bărcile sunt securizate și echipate cu toate echipamentele de siguranță necesare. Înainte de a vă urca la bord, de fiecare dată verificăm barca pentru a ne asigura că sunteți în siguranță la bord.

Simte-te confortabil
În interiorul bărcilor noastre veți găsi un spațiu în care să vă simțiti confortabil și care vă va face plăcută excursia.

Depozitare și ușurință de acces
Veți găsi, de asemenea, spațiu de depozitare și protecție solară folosind sistemul de umbrire roll bar. Există, de asemenea, o scară care facilitează accesul și coborârea la bord pentru toată lumea.

Iubim animalele de companie
Animalele de companie sunt binevenite la bord

Pentru toti
Nu este nevoie de permis de conducere.

Ce puteți face?
Vizitați Insula Diaporos, cu apele turcoaz permanent calde, transparente, aceasta fiind situată chiar vis-a-vis de Vourvourou, în Sithonia. Golful este suficient de adânc pentru ca vizitatorul să meargă cu barca iar priveliștea este pur și simplu ireală!

Înotați în apele plajei exotice din Myrsini sau Hawaii sau White beach-așa cum o numesc localnicii!
Descoperiți Blue Lagoon sau „Lacul Albastru”, așa cum mai este cunoscut. Este un punct între insulele Diaporos și Agios Isidoros care seamană cu o piscină mare cu ape turcoaz!
Nu uitați!
Luați masca și scufundați-vă în apele albastre limpezi pentru a admira minunata lume subacvatică!

Contactați-ne pentru mai multe informații!
Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d23.79759
Vourvourou, Halkidiki

Instagram: https://www.instagram.com/thalassa_boatrental/
Facebook: https://www.facebook.com/thalassaboatrental
Website: https://www.thalassaboatrental.gr/
E-mail: thalassaboats@gmail.com
Tel.: +30 697 462 3588