Villa Doxa, Sarti – HALKIDIKI

Înconjurată de curtea frumos amenajată, cu o mulțime de jucării pentru copii, Villa Doxa oferă o vacanță de neuitat familiilor care decid să viziteze Sarti. Această vilă neobișnuită este situată pe drumul principal, la aproximativ 250 m de plajă. Cel mai apropiat supermarket este la 350 m, iar centrul orașului este la 750 m. Vila Doxa este ușor de găsit deoarece este situată pe drumul principal din Sarti. Din direcția Vourvourou, se află pe partea dreaptă, imediat după hotelul Vamvinis.

Camerele și apartamentele noastre, care poartă nume din Asia Mică, încorporează atmosfera acelei zone apuse. Proiectate inteligent, oferă confortul de care aveți nevoie, asigurând astfel momente de neuitat și amintiri sclipitoare. Avem o gamă largă de camere, de la camere duble la camere de familie și chiar pentru familii mai mari. Vederile din camere au vedere la mare, la munte și la grădina noastră minunată.

Unitatea de cazare pune la dispoziție două studiouri triple și un apartament cvintuplu la parter, două camere duble, o cvadruplă, o triplă și două studiouri triple de lux la primul și la al doilea etaj.

Facilităţi:

– Aer condiționat
– Internetul este disponibil în întregul hotel
– Televizor cu plasmă
– Televiziune prin satelit
– balcon complet mobilat
– Bucatarie complet utilată
– Frigider
– Cafetiera
– Fierbător
– Uscător de păr
– Parcare privată
– loc de joaca pentru copii
– Facilități de grătar
– Mic dejun tradițional grecesc

Oferim la cererea dvs.:

– Fier de calcat
– Țarc
– Spălătorie (contra cost)
– Servicii de fax (trimitere și primire)
– Mic dejun în cameră, contra cost

Grădină și grătar: Relaxați-vă în zona noastră în aer liber, care este concepută pentru confortul dumneavoastră. De ce să nu vă bucurați de micul dejun sau doar de o cafea în grădina noastră mare, sau chiar să faceți un grătar cu prietenii și să lăsați copiii să se joace liber pe terenul de joacă.

Rooftop: la etajul al doilea al Villei Doxa se află grădina de pe acoperiș, cu o vedere unică asupra răsăritului și cu adevărat cel mai bun mod de a vă începe ziua, în timp ce vă bucurați de micul dejun.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Villa+Doxa/
Facebook: https://www.facebook.com/SartiVillaDoxa
Website: https://sartivilladoxa.com/
Email: sartivilladoxa@gmail.com
Tel: +30 697 933 2046