Villa Dragani, Sikia – HALKIDIKI

Una dintre cele mai frumos amenajate locuri de cazare din Sykia este situată la aproximativ 150 m de plaja Valti. Casa este înconjurată de verdeață cu copertine largi de copaci, o curte decorată cu gust emană căldură și o atmosferă plăcută.

În fiecare dimineață o dubă cu pâine proaspătă și produse de patiserie trece pe lângă casă, iar cel mai apropiat minimarket din campingul Melisi este la 2,2 km. Pe plaja Valti există o singură tavernă care are și șezlonguri și umbrele care pot fi folosite contra unei minime consumații.

Vila Dragani are Opt apartamente spațioase, dintre care trei apartamente cvadruple si patru cvintuple. Două apartamente cvadruple și unul cvintuplu sunt la primul etaj, în timp ce celelalte sunt la parter.

Două apartamente cvadruple au un pat dublu în dormitor și două paturi de o persoană în zona de bucătărie, în timp ce al treilea are două paturi supraetajate în bucătărie. Sunt inchiriate si ca triple.

Toate apartamentele cvintuple au un pat dublu în dormitor. Un apartament are un pat de o persoană și două paturi supraetajate în bucătărie, celelalte două au un pat de o persoană și un pat queen size, în timp ce ultimul are o canapea rabatabilă (un pat queen size) și un pat de o persoană.

Toate apartamentele sunt spațioase, precum și terasele lor cu șezlonguri, fiecare are o bucătărie cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider mare, aparat de cafea, prăjitor de pâine, TV prin satelit, internet, duș cu perdea sau cabină de duș în baie.

Dotări și facilități:
Pătuț la cerere
Acces la internet (WiFi)
Parcare privată
Grădină
Locație liniștită
Bucătărie complet dotată
Aer condiționat
Grătar in aer liber
Plaja cu nisip langa cazare
Cuptor mare
Plase de țânțari
Cabină de duș
Loc de parcare garantat
Grădină împrejmuită
TV prin satelit
Uscător de păr la recepție
Frigider mare
Balcon mare
Duș în aer liber
Mașină de spălat

Curtea este spatioasa, împrejmuită, frumos amenajată și plină de umbră naturală.

Pe lângă mese cu scaune și leagăne pentru relaxare, găsim și o fântână frumos decorată, înconjurată de flori.

În interiorul curții există dușuri exterioare și parcare acoperită.

Locația este foarte bună pentru cei care caută o vacanță lângă plajă, într-un mediu liniștit, dar la aproximativ 10 km de Sarti și Sykia. Villa Dragani este o alegere excelentă pentru familiile cu copii.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/VILLA+DRAGANI/@40.054228,23.999941,15z228!4d23.999941!16s%2Fg%2F1q69q826d
Sykia, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/Villa Dragani
Website: https://villadragani.gr/
Email: draganivilla@gmail.com
Tel. +30 698 479 9698