Wild Fun Dive Center, Dafni – ZAKYNTHOS

Wild Fun Dive Center a fost creat de oameni pasionați de mediul acvatic, de lumea aflată sub ape și de dorința lor de a transmite această pasiune și altora.
Cunoștințele lor în conservarea vieții marine și anii de experiență în scufundări sunt combinația perfectă pentru cufundătorii antrenați și pentru persoanele care doresc să încerce Scuba Diving în frumoasa insulă Zakynthos.

Cu certitudine Wild Fun Dive Center oferă toate condițiile pentru scufundări în siguranță, dar și cunoștințele pentru înțelegerea nevoilor de conservare a diferitelor specii, în special broasca țestoasă Kareta Kareta a cărei existență depinde în întregime de noi toți.

Scufundați-vă alături de noi în Parcul Național Marina, cea mai protejată zonă naturală din întreaga Grecie. Lumea subacvatică este uimitoare, putem întâlni pești, raze, crabi, caracatițe și alte specii în mediul lor natural.
Îndrumați de o echipă profesionistă, cu mulți ani de experiență, scufundările sunt o activitate distractivă, sigură și educativă!

Eşti în vacanţă în Zakynthos?
Încearcă ceva nou!

Alături de Wild Fun Dive Center vei beneficia de o experiență deosebită în lumea subacvatică! Ai nevoie doar de dorință și zâmbet, de restul se ocupă echipa:
– îți explică tot ce trebuie să știi,
– îți asigură echipamentul necesar,
-veți descoperi lumea subacvatică împreună!

Credem că toate cunoștințele de care dispunem sunt esențiale în schimbarea perspectivei tuturor în ceea ce privește protejarea lumii acvatice. În acest fel, putem fi siguri că toți clienții vor părăsi centrul de scufundări și insula Zakynthos cu cele mai frumoase amintiri din vacanța de vară.

Scufundările sunt pasiunea noastră de-o viață și încercăm să o împărtășim celor care vor să descopere lumea din adâncuri. Vă vom răspunde la întrebări, vă vom asista în permanență și vă veți simți confortabil în necunoscut, astfel că scufundările vor deveni una dintre pasiunile dumneavoastră de vacanță!

Persoane de contact:
Instructor român! Andrei Guset https://www.facebook.com/andrei.guset
Lisa Kraineva : https://www.facebook.com/lisa.kraineva

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Wild+ … 20.9538163
Dafni Beach, Zakynthos
Facebook: https://www.facebook.com/wildfundc
Website: https://wildfun.eu/
Email: info@wildfun.eu
Tel: +30 698 583 7886