Amalia Complex, Nissaki – CORFU


Complexul Amalia este o afacere de familie, care oferă adevărata ospitalitate specifică insulei Corfu. Studiourile și apartamentele sunt situate într-un loc liniștit și relaxant, înconjurat de plantații de măslini, la doar câțiva metri de frumoasa plajă Nissaki, cu priveliști magnifice spre Marea Ionică și Muntele Pantokrator. Micul sat Nissaki este unul dintre cele mai frumoase din zonă. Portul său pitoresc, cu tavernele de pe malul apei, cafeneaua cu specific local și magazinele de tip mini-market întregesc imaginea Greciei tradiționale.

În imediata apropiere, mai precis la doar 5 minute de mers pe jos de Complexul Amalia, găsim o mică plajă frumoasă, cu ape cristaline, care este cu adevărat fantastică pentru snorkeling și scufundări, numită Nissaki Small Beach. Acolo s-au filmat episoade din serialul britanic pentru televiziune „The Durrels”!!! La această mică plajă uimitoare se poate ajunge pe jos, pe o potecă scurtă și frumoasă sau cu mașina. Acolo puteți găsi un snack bar deschis pe tot parcursul zilei, 3 taverne și închirieri de bărci lângă micul port din spatele plajei, toate lângă mare! Există și câteva plaje frumoase foarte aproape, la nu mai mult de 5-10 minute de mers cu mașina, plajele Barbati, Kaminaki, Agni, Kalami, Kouloura.
La câțiva pași de complex există o stație de autobuze verzi (autobuz public), biserica ortodoxă, “kafenion” (cafenea), un minimarket, o brutărie și taverne.

Complexul dispune de următoarele tipuri de cazare:

Studiouri pentru 2-3 persoane

Fiecare studio are un dormitor, decorat cu mobilier tradițional, Wi-fi gratuit, o chicinetă complet utilată și zonă de luat masa, o baie privată cu duș și un balcon privat cu vederi frumoase. Studiourile oferă, de asemenea, aer condiționat și TV.

Apartamente cu două dormitoare pentru 4-5 persoane

Aceste apartamente oferă două dormitoare confortabile, decorate cu mobilier tradițional, o baie privată cu duș, Wi-fi gratuit și o zonă de living în plan deschis, cu bucătărie complet utilată, zonă de luat masa și TV. Apartamentele sunt dotate cu aer condiționat și au balcon privat cu vederi frumoase.

Apartamente cu trei dormitoare pentru 6-7 persoane

Aceste apartamente spațioase au trei dormitoare decorate tradițional și o cameră de zi în plan deschis, cu bucătărie complet utilată, Wi-fi gratuit, zonă de luat masa și TV. Apartamentele sunt, de asemenea, cu aer condiționat și includ o baie privată cu duș și un balcon privat cu vederi frumoase.

Complexul oferă vederi uimitoare la mare din toate apartamentele, grădini frumoase, o piscină privată mare, masă de ping-pong, un bar cu muzică live pentru micul dejun și băuturi și studiouri și apartamente construite tradițional, ideale pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni. Există, de asemenea, facilități de recepție, parcare privată și multe altele.

Music House este un bar fantastic din Complexul Amalia, cu toate evenimentele live de top și a fost condus de Sofita Piha și George Trifonas. Vizitați-l și bucurați-vă de muzică live aproape în fiecare zi, precum și de cafea, băuturi și gustări.

Coasta de nord-est a insulei Corfu unde se află Amalia Complex este cea mai frumoasă și idilică locație de vacanță. Muntele Pantokrator, cel mai înalt vârf din Corfu (914 metri înălțime), cu vegetația sa verde luxuriantă, oferă priveliști asupra întregii regiuni. Pantele sale coboară spre plaje frumoase cu pietriș alb și golfuri izolate, cu ape cristaline.

Viața înseamnă momente speciale… nu le aștepta, creează-le în Corfu! Va așteptăm la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Amali … 19.8992387
Nissaki, Corfu
Facebook: https://www.facebook.com/amaliacomplex
Website: https://www.amaliacomplex.gr/
E-mail: amaliacomplex@gmail.com & stru85@otenet.gr
Tel: +30 2663091071 & 2663091294 Mob: +30 6937255231 & 6909806602