Casa de vacanță A&K, Varos – LIMNOS


În inima Limnosului, la doar 20 de minute de Myrina, departe de agitație, Varos Village oferă o experiență autentică și tradițională a insulei. Locuințele tradiționale ale satului Varos se află la aproximativ 3,0 km de aeroportul Lemnos, la aproximativ 5 minute de mers cu mașina. Aici găsim și Casa de vacanță A&K, situată ideal în centrul Insulei Limnos, permițând astfel oaspeților să exploreze fiecare colț al insulei în maximum 20 de minute. De asemenea, în Varos veți ajunge să experimentați și să vă bucurați de satul grecesc autentic și veți deveni parte a comunității sale.

Casa de vacanță, decorată în stilul insulei grecești, este perfectă pentru cupluri sau familii cu copii, și e alcătuită din 2 (două) apartamente , în oglindă, fiecare cu un dormitor fiind în întregime la dispoziția dumneavoastră.

Apartamentul are un dormitor cu pat dublu și un living cu o canapea, care se poate transforma într-un pat pentru 2 persoane. Bucătăria deschisă este complet mobilată și utilată, prin urmare este potrivită pentru prepararea și servirea micului dejun sau chiar pentru gătit. Proprietatea are Wi-Fi, aer condiționat, mașină de spălat rufe și parcare gratuită.

Facilități și dotări:

Dormitor1 pat dublu
Living
1 pat de o persoană, 1 canapea extensibilă
Bucătărie
Wi-Fi
Parcare gratuită la proprietate
Televizor 32″
Mașină de spălat (în unitate) Gratuit
Aer condiționat centralizat
Curte comună în spatele locuinței, nu este împrejmuită integral
Este permisă depozitarea bagajelor

Vă așteptăm cu drag la noi !

Locație: https://www.google.com/maps/place/39%C2 … 25.2628241
Varos, Limnos
Facebook: https://www.facebook.com/A-K-Vacation-H … 865314371/
Email: alexandrabardas@gmail.com
Tel./ WhatsApp/Viber : +40 740 452037 sau +30 6906 502509